עבור לתוכן

הדבקת פרספקס לדלת המארז

Featured Replies

פורסם

שלום !

יש לי מארז ג'נרי מאוד ישן ומכוער שאני רוצה לעשות לו קצת מודינג.

השלב הראשון יהיה יצירת חלון בדלת המארז ולהדביק לשם פרספקס.

ראיתי שרבים מרכיבים פרספקס באמצעות ברגים ולא ע"י הדבקה אבל אני הייתי רוצה לעשות זאת ע"י הדבקה כי לטעמי זה יותר אסטטי.

שתי שאלות:

1. באיזה עובי פרספקס מומלץ להשתמש ?

2. איזה דבק מומלץ כך שידביק חזק את לוח הפרספקס לדלת המארז המתכתית ?

תודה

פורסם

בעיקרון תביט במדריכים באתר, משתמשים לדוגמא חוצץ H שמצד אחד זה המארז ומצד שני זה הפרספקס.

כך שלא צריך להבריג שום דבר אלא פשוט לחתוך בצורה נכונה ומדוייקת את החור והפרספקס בהתאמה.

אם אתה רוצה אפשר נניח לחתוך את הצורה/צורות בדלת המארז לפי איך שאתה רוצה ופשוט לשים חתיכה מרובעת מאחור.

אתה יכול לחזק את זה עם סוג של משולשים כמו שיש נניח למראות בדלתות של ארון.

יש הרבה פתרונות ואילתורים. :)

פורסם

נראה לי דבק חם יחזיק וחשוב שתוכל למשוך אותו להוריד את הפרספקס

חוצמזה בטוח שאתה רוצה ? ייכנס אבק בקו למטה בין המתכת ופרספקס ואם זה יהיה אל דבק לא תוכל להוריד כדיי להוציא אותו משם

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו סרטון ביוטיוב שאיזה מישהו בכלל השתמש בפסים של דבק דו צדדי חזק של 3M בשביל להדביק את הפרספקס.

בנוסף הוא השתמש בפס U בשביל למלא את המרווח בין הפרספקס למתכת.

הנה הסרטון:

פורסם

זה דבק מאוד חזק ובנוסף הוא שקוף, אני אישית ממליץ השתמשתי בו לפרויקט שלי(שיפוץ מארז ג'נרי)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509758.40

החלון הודבק עם הדבק הזה. אני אישית קניתי מאותו אתר שמראה את הסירטון שהבאת , אבל ראיתי אותו השבוע

בהום סנטר-30ש"ח.

עובי הפרספקט יכול לנוע בין 1.5מ"מ ל-3מ"מ , אני אישית השתמשתי ב-2מ"מ פוליקרבונט שהוא יותר קשיח והרבה יותר טוב מפרספקט.

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs: .

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ !

כבר התכוונתי להזמין מ- EBAY

מאיפה קניתה את הגומי U ?

פורסם

גם את הגומי וגם את החלון (פוליקרבונט) קניתי ב"גומי תל אביב" יושבים בחולון רחוב המשביר

פורסם
  • מחבר

באסה אני חיפאי

פורסם

אני בטוח שגם שם יש איזה חנות כזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים