עבור לתוכן

מבקש סיסמא לשליטה מרחוק של הווינדווס

Featured Replies

פורסם

שלום..

אני רוצה להשתלט על המחשב השני שמחובר לרשת ביתית דרך ראוטר עכשיו עשיתי פינג ויש פינג תקין זה אומר שיש תקשורת עכשיו שאני נכנס לתוכנה של הווינדוס הוא מבקש ממני סיסמא בהתחלה לא היה לי סיסמא בווינדוס בדקתי קצת באתר וראיתי שאם אין לך סיסמא במחשב זה יוצר בעיה אז עשיתי סיסמא ועדיין הוא מבקש ממני סיסמא ושאני מכניס את הסיסמא הוא לא מתחבר לי ורושם "האישורים שלך לא פעילים"

מישהו יודע אולי מה הבעיה זה משגע אותי ואני לא רוצה תוכנות אחרות אני רוצה להשתמש בתוכנה של הווינדוס.

פורסם

אים שום קשר ל ICMP reply לזה שיש תקשורת או לא, בטח לא כאשר מעוניינים לבדוק תקשורת בפרוטוקול אחר לגמרי.

כל זה עוד יותר לא קשור לעובדה שאתה לא יכול לבצע אימות בעת החיבור למכונה המרוחקת.

אם אתה מתשמש בRDP אתה חייב שיהיה אימות מול המכונה שאתה מחתבר אליה כ authentication provider ולכן חייב להיות משתמש עם סיסמא (שמורשה להתחבר בRDP) שאיתו ניתן יהיה לבצע את האימות.

פורסם

וודא גם שלמשתמש איתו אתה מנסה להתחבר יש הרשאות מנהל. אם אתה מתעקש להשתמש במשתמש ללא הרשאות מנהל כנס למשתמש בעל הרשאות מנהל, לחצן ימני על מחשב, מאפיינים, בצד ימין הגדרות שליטה מרחוק, בחירת משתמשים, הוסף את המשתמש שאיתו אתה רוצה להתחבר, אישור אישור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים