עבור לתוכן

שיפוץ מארז חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני די חדש בנושא, ננסה להסביר מפורט.

קודם כל, הדרישות: שקט ויופי.

מה אני רוצה לעשות?

א.חתיכת דלת המארז ולשים חלון שקוף(מלבן\מרובע גדול עם פינות עגולות, חלון רגיל), את החתיכה אני אעשה במקום מקצועי, העניין שאני רוצה שיהיה שקט מהמארז ואני חושב על לשים זכוכית כפולה, האם זה אפשרי?

ב.אני מחפש המלצה למאוררים בגדלים של 120 ו140, עם לדים ירוקים זוהרים, שיהיו איכותיים ושקטים מאוד מאוד.

ג.בקר לכל המערכת, פאנל מקדימה שייתן לי לשלוט בעוצמת המאוררים ועצמת האור(דימר), עד הפסקה של האורות + המאוררים לגמרי, כיבוי מלא + המלצה לקתודות ירוקות זוהרות.

ד.חתיכת המארז מקדימה למסך שיציג לי את כל הפרטים על המחשב, מעלות, אחוזי שימוש וכו', 7 אינץ' נשמע לי גודל סבבה, אשמח לקבל המלצה על מסך ואיך לחבר אותו(ואיך להגדיר את כל הפונקציות), אין לי כניסות מיותרות בכ.מ.

ה.צביעת הספק לצבע לבן פנינה וצביעת המסך לצבע לבן פנינה, עם מה מומלץ לצבוע את הרכיבים הנ"ל?

*יש לי פס לדים 3 מטר בבית, עם כל הצבעים, אולי כדאי להשתמש בו במקום הקתודות?

*חשוב לי שהFan controller יידע לכבות את הלדים של המאווררים.

זהו בעקרון, רוצה להתחיל להזמין את הרכיבים, ולהתחיל לעבוד על הפרויקט אחרי ראש השנה.

פורסם

החלון לא אמור להשפיע על הרעש, אני לא חושב שיש באמת צורך בזכוכית כפולה :P גם ככה יש שלל פתחים במחשב שהרעש יצא משם.

בקשר למאווררים חיפוש יכול לתת לך שלל תוצאות.

בקשר לבקר אין לי תשובה, יש בארץ דגמים שמתחלפים כל הזמן אתה יכול למצוא מה שמתאים לך.

החיבור של הלדים אל הבקר עובד מצויין, הם עובדים עם אותם מתחים ככה שאין בעיה, ולדעתי הם עדיפים על הקתודות המיושנות. (לכל היותר תאלץ לחבר את החוטים אל הפלג ללא המחבר)

צביעה, יש מלא מדריכים באינטרנט/youtube שיתנו לך המון מידע.

* אל תשכח לפתוח דיון ביומני פרוייקטים :)

פורסם
  • מחבר

1.הלדים יחוברו לחשמל 12V רגיל, כיבוי\הדלקה\עמעום ע"י שלט.

2.הבקר נרכש - Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black ‎.

3.עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו עדכני לגבי המלצה למאווררים שקטים מאוד מאוד עם לד ירוק.

תודה ושנה טובה.

פורסם

כי רוב הלדים הם כחולים או אדומים.

פורסם
  • מחבר

כי רוב הלדים הם כחולים או אדומים.

יש לי רעיון אחר, מה לגבי מאוררים שקופים ושקטים? אני אוסיף לכל אחד לדים בנפרד, תקציב עד 20-30 דולר למאורר.

ראיתי את הNOISEBLOCKER אבל הבנתי שהוא יותר לקירור מים מאשר למארז.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שיש המו דגמים, הקטע שאני רוצה איכותי ושקט, ראיתי את אלה:

https://store.bitfenix.com/bitfenix%20accessories?product_id=194

נראה לי איכותי, נזמין כמה ונקווה שיהיו טובים.

פורסם

והם שולחים לארץ באמת?

פורסם
  • מחבר

והם שולחים לארץ באמת?

לפי האתר שלהם יש משלוח לישראל.

נראה שאני אלך על זה: https://store.bitfenix.com/bitfenix%20accessories/bitfenix%20spectre%20led%20fans/bitfenix%20spectre%20led%20fan%20120mm , והלדים שאצלי במחשב יעשו את העבודה של הצבע.

מומלץ?

מה שנשאר לי עכשיו זה רק לעשות חלון בדלת.

אגב, אני מחפש איפה לקנות כבל חשמל ללוח אם(הקטן יותר של ה8 פינים), איפה אני יכול להזמין את זה? ספק מודולרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים