פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים הייאני מנסהלעשות uninstall ל-windows live מסנג'ר ומייל.נכנסתי ל-uninstall a program בסטארט של הווינדוז, עשיתי כל מה שצריך...קיבלתי הודעה בסוף שההתקנה הוסרה בהצלחה...אבל היא עדיין רצה על המערכת! גם המסנג'ר וגם המייל :-\עשיתי את זה כמה פעמים, אבל זה פשוט לא נעלם (גם לא יורד מהרשימה של התוכנות).מישהו יכול לכוון אותי לתוכנה כלשהי שתוכל למחוק את זה? או להסביר לי איך?חיפשתי קובץ uninstall של הווינדוז לייב אבל לא מצאתי....תודה
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים מחבר ניסיון נוסף:-התקנתי מחדש את הווינדוז לייב ואז ניסיתי לעשות לו uninstall - לא עבד, אותה בעיה.-התקנתי ccCleaner במחשב וניסיתי דרכו למחוק את הווינדוז לייב - לא עבד...... אותה בעיה :-\
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים באתר תשובות של ms הם מציעים:התחללוח-הבקרהתוכניותתוכניות ותוכנותWindows Live Essentialsשינוי/הסרהשם תבחר את התוספות שאתה רוצה להסיר.אם זה לא עובד:1/ Click the Start button 2/ When the Start menu opens look to the Right of the menu and you should see an option called 'Run' 3/ Click on Run to open the Run dialogue box 4/ In the Run dialogue box type: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove 5/ Next press the OK button 6/ If all goes well you will be asked to restart your computer. Click Yes to restart 7/ Hopefully Messenger should now be removedהדיון המקורי:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/how-do-i-uninstall-windows-live-messenger-in/7b9346e1-9ac8-447e-8e41-1237f1f0c126שנה טובה!
פורסם 2011 בספטמבר 2914 שנים מחבר באתר תשובות של ms הם מציעים:התחללוח-הבקרהתוכניותתוכניות ותוכנותWindows Live Essentialsשינוי/הסרהשם תבחר את התוספות שאתה רוצה להסיר.אם זה לא עובד:הדיון המקורי:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/how-do-i-uninstall-windows-live-messenger-in/7b9346e1-9ac8-447e-8e41-1237f1f0c126שנה טובה!לא עובד.......................תנסה דרך "מצב בטוח" F5אוF8לא עובד............למישהו יש הצעה כלשהי??? אני מת להעיף את התוכנה הארורה הזו!!!!!!!!!!
פורסם 2011 באוקטובר 114 שנים ניסית להשתמש בקוד שמופיע בציטוט של בנימין? RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים מחבר ניסית להשתמש בקוד שמופיע בציטוט של בנימין?כןזה לא מזהה את זה בכלל, זה כנראה לא בשביל ווינדוז 7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.