עבור לתוכן

מה זה אומר? הפריט התקבל מארה"ב ב 26/09/2011 ומעוכב במכס

Featured Replies

פורסם

ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?

פורסם

אתה תקבל מכתב בימים הקרובים על כך שהמוצר מעוכב במכס, בדרך כלל שליחת הקבלה בפקס מספיקה.

אבל מכיוון שהמחיר עובר את ה 50$ זה בעיה אחרת, ויכול להיות שידרשו ממך מס על הפריט או שפשוט יחזירו אותו לשלוח ..

פורסם
  • מחבר

המחיר המוצהר על המוצר עצמו הוא פחות מ50 דולר.

איך יתכן בכל זאת שזה מעוקב במכס? אני מזמין הרבה מחו"ל, והרבה מעל 50 דולר שמוצהר כפחות, פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה הזו.

פורסם

תתקשר אליהם ותשאל..

לא חסרות סיבות בשביל לעכב במכס

פעם אחת הזמנתי ראוטר ב 40 דולר ועיכבו לי אותו במכס מסיבות בטחוניות, התקשרתי אליהם והם שחררו אותו מבלי לראות את הקבלה..

פורסם

תלוי מה זה.

אם זה נראה יקר, לא ממש יתייחסו לערך המוצהר. הם יודעים שמשקרים.

פורסם
  • מחבר

ואם זה משומש? הם לא יכולים לדעת לכן אני לא חושב שהם עובדים על פי השיטה של "אם זה נראה יקר"

פורסם

הם כן,

והם גם בודקים בEBAY כמה זה עולה באמת ומנסים להעריך את ערך החבילה

פורסם
  • מחבר

אבל שוב, אם זה משומש ורכשתי את זה במחיר נמוך, אצטרך לשלם מכס?

פורסם

לפי החוק, אם רכשת את זה במחיר שעולה על $50, אתה חייב במע"מ, לא משנה אם משומש או לא.

לפי החוק, גם אם אתה מקבל את זה במתנה, וזה שווה יותר מ$50, זה חייב במע"מ, לא משנה אם משומש או לא (יש יוצאי דופן מסוימים לגבי בגדים ונדמה לי גם ספרים).

אם מה שמעניין אותך זה האם תצליח להתחמק מתשלום, אז זה תלוי, לפעמים יש מזל, לפעמים לא. למה אתה חופר פה? תברר לכל הרוחות למה הפריט מעוקב ומה הם רוצים שתעשה כדי לשחררו. אתה יכול להרים אליהם טלפון, אתה יודע.

פורסם
  • מחבר

מצטער אם אני "חופר" אבל לא, לא ידעתי שאפשר להרים להם טלפון, אז מה אני צריך לחפש בגוגל בשביל למצוא את הטלפון?

פורסם

מכס חבילות טלפון

תוצאה ראשונה (בתחתית הלינק)

ג. הכתובות של יחידות מכס-דואר חבילות:

1) ירושלים

מרכז שטנר, גבעת שאול ב', ירושלים ‎91999.

טלפון: ‎02-6526193, פקס: ‎02-6511589.

2) תל-אביב

דרך ההגנה 137,יד אליהו, תל-אביב

טלפון: 03-9421730, פקס: 03-9421733.

3) חיפה

שד' פל-ים ‎19, שקמונה ת"ד ‎245, חיפה ‎31999.

טלפון: ‎04-8664130 04-8623645, פקס: ‎02-6669803.

4) אילת

הדואר המרכזי, הקניון האדום, אילת ‎83100.

טלפון: ‎08-6326476, פקס: ‎08-6374146.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים