עבור לתוכן

מפרט מחשב 2500 ש"ח(גיימינג)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Combat Arms , call Of Duty , GTA IV וכו'

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ שהוא גם טלויזיה של פליפס

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה שהמחשב ישאף לגבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא,רק שיהיה כלול צורב

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בלבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אני צריך מחברה שהיא מאזור המרכז כמו KSP,Skypc,Tms וכדומה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? פתחתי כבר אשכול אחד אבל הוא היה עד 2400 והיה שם המון סיבוכים לא הייתי סגור על התקציב שלי , כרגע התקציב שלי חד וחלק הוא רק 2500 , המחשב צריך לספק צריכים של ילד בגיל 10-11 אשר אוהב לשחק במשחקים וגם בשביל עבודות וכו' , אני ממש מבקש לא לחרוג מהתקציב ובבקשה לתת לי את המפרט שיספק את הצרכים שלי כי זה ממש דחוף לי ואני ממש מבולבל ולא יודע כבר מה לעשות תודה מראש לעוזרים !

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

בניצול מלא של התקציב אפשר להכניס כ.מסך חזק ומערכת שקטה למדי.

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET, יחידות 1

Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1

XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5, יחידות 1

NZXT Source 210 + Cougar RS400 32A @ 12V, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪2550

פלטפורמה עדכנית ומערכת חזקה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך ! יש אפשרות שאתה מכניס לי את זה לTMS ? או לאיזה אתר שממנו אני יוכל לרכוש את זה

כדאי שאני אדע לאן לפנות , ושוב פעם תודה רבה לך !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים