עבור לתוכן

נמאס מגוגל. יש למישהו המלצה למנוע חיפוש שעובד בלי התחכמויות?

Featured Replies

פורסם

לא מבין איך אפשר להתלונן על שירות כ"כ איכותי ופרקטי שאתה לא משלם עליו גרוש. מעצבן אותך? תשתמש במנוע חיפוש אחר. אני דיי בטוח שאתה לא עושה לגוגל טובה בזה שאתה משתמש במנוע חיפוש שלהם.

ולשם כך הוא פתח את הדיון, בשביל שתמליץ לו על מנוע חיפוש אחר

פורסם
  • מחבר

ולשם כך הוא פתח את הדיון, בשביל שתמליץ לו על מנוע חיפוש אחר

עכשיו שאני קורא דיונים אחרים בתת הפורום הזה ברור לי שהטעות הייתה שלי. הבעיה היא שאין כאן תת פורום (מאלה שמיועדים לדיונים רציניים) שמתאים יותר לשאלות בנושא כזה. מספיק להשוות את התגובות בדיון שבלינק שצירפתי לאלה שכאן כדי להבין את ההבדל...

פורסם

בקיצור, המתחרה העיקרית של גוגל היא bing של מייקרוסופט. תנסה.

פורסם

עזבו אתכם משטויות, דיי לבכות, אין על גוגל !

אז פעם ב... תצטרך להוסיף "+". אז מה ?!

פורסם

איך עובד העיקרון של ה"+"? פשוט להוסיף לפני המילה\משפט שאני מחפש + לפניו?

פורסם

כן, כשאתה מוסיף + לפני מילה, אתה בעצם "פוקד" עליו להכניס את המילה הזו לחיפוש, כמו שהיא, בלי לעשות מה שבא לו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בינתיים גוגל הספיקו לקלקל עוד משהו שעבד ועבד טוב. הקישורים ל-Cache (מישהו כאן יודע על מה אני מדבר?) כבר לא נמצאים בתוצאות החיפוש. תצטרכו לחפור באינטרנט כדי לגלות איך להגיע אליהם, ואז תגלו שצריך גם להחליף דפדפן.

ולגבי החיפוש, הנה דוגמה פשוטה שמראה כמה גרועים החיפושים בלי הפלוס. ניסיתי למצוא את הדיון הזה באמצעות המילה "גוגל" ושם המשתמש שלי "mandheling" וקיבלתי 113,000 תוצאות, ללא אף תוצאה רלוונטית בעשרת הדפים הראשונים (יותר מזה לא היה לי כח לבדוק). הוספתי סימני פלוס לפני מילות החיפוש וקיבלתי 4 תוצאות, כשהתוצאה הראשונה היא של הדיון הזה.

פורסם

בינתיים גוגל הספיקו לקלקל עוד משהו שעבד ועבד טוב. הקישורים ל-Cache (מישהו כאן יודע על מה אני מדבר?) כבר לא נמצאים בתוצאות החיפוש. תצטרכו לחפור באינטרנט כדי לגלות איך להגיע אליהם, ואז תגלו שצריך גם להחליף דפדפן.

בולשיט.

כן, הם הרחיקו אותם למרחק של 2 לחיצות (או המתנה+לחיצה) במקום לחיצה אחת, אבל ממש לא קשור לחפור באינטרנט ובטח שלא להחליף דפדפן.

הכפתור לגירסת ה-cache נמצא בתוך חלון ה-preview שנפתח כשאתה עומד על תוצאות חיפוש.

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד! הצלחת לחפש ולמצוא את הפתרון. אם היית מחפש עוד קצת היית רואה שכל מה שכתבתי נכון.

יפה שלאף אחד אין מה להגיד על הדוגמה לאיכות החיפוש. הכל סבבה, אני לא מצפה מאנשים שיודו שהם טועים ומבטיח להעלים עין כשהם מוסיפים פלוסים לחיפושים שלהם ;)

פורסם

Your google-fu is too weak, young grasshopper

אני לא זוכר מקרה בו לא מצאתי בגוגל מה שאני מחפש, תוך 3-5 דקות גג במקרים קיצוניים.

פורסם
  • מחבר

תגיד, קראת בכלל על מה הדיון ומה הטענות שלי? איפה כתבתי שאני לא מצליח למצוא את מה שאני מחפש?

פורסם

תגיד, קראת בכלל על מה הדיון ומה הטענות שלי? איפה כתבתי שאני לא מצליח למצוא את מה שאני מחפש?

נו, אז מה אתה בוכה ?

העיקר שאתה מצליח למצוא את מה שאתה מחפש, זו המטרה.

פורסם

אני מסכים איתך בגדול, אני כן מרגיש ירידה באיכות תוצאות בשנים האחרונות.

דווקא בינג הפתיע אותי לטובה, אבל אני גם מחפש אלטרנטיבה לגוגל

סתם כדי להרחיב אופקים :)

http://www.ted.com/talks/lang/heb/eli_pariser_beware_online_filter_bubbles.html#.TjtAkQtEGxg.facebook

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים