עבור לתוכן

שאלות בנוגע למה כדאי לעשות כרגע. WoW, SWTOR וכל מה שמסביב.

Featured Replies

פורסם

היי!

לאחרונה יש לי הרבה זמן פנוי (דבר די נדיר) ומרוב שיעמום חשבתי לחזור לשחק WoW שזרקתי אותו לפני חצי שנה בערך כי הייתי משחק כמו מכור. היום אני אומר לעצמי שאוכל לקחת את הכל בפרופורציה ולהגביל את עצמי בשעות המשחק, אבל אני לא בטוח ואני עדיין מתלבט.

מצד שני, יש הרבה משחקי סינגל פלייר נפלאים שפסחתי עליהם בזמן האחרון ועוד הרבה שייצאו בעתיד ואני מעוניין בהם (SKYRIM) ואיתם אין לי בעיה שעות משחק מרובות בכלל.

מצד שלישי, עוד מעט (פחות או יותר) יוצא SW:TOR שאני מת לנסות אותו, וגם Guild Wars 2 שהוא ההמשך לראשון שאהבתי מאוד (המשחק הכניס אותי לכל הז'אנר של ה-MMOS שמאוד התחברתי אליו).

כמה שאלות יש לי בעצם:

1) עד כמה קל יהיה "להיכנס" ל-WoW כרגע? גם מבחינת מציאת גילה לריידים פה ושם, Heroic dungeons וכו'...?

עד כמה קל יהיה לשחקן שרק הגיע לרמה 85 להתחיל לעשות את הדברים האלו והאם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בעובדה שכבר ניתן לראות את ההרחבה הבאה באופק.

2) עד כמה קל כרגע ב-WoW להיות שחקן casual? האם אתה מרגיש מקופח ברמות מטורפות או שכן ניתן עדיין להנות מקצת קווסטים ואיזה dungeon אחד פה ושם?

3) אולי האופצייה הטובה ביותר היא לשכוח מ-WoW כרגע ולשחק במשחקי הסינגל פלייר המצויינים שייצאו בעבר (וייצאו בעתיד) עד לצאת SW:TOR ו-GW2?

4) במה אתם משחקים כרגע?

פורסם

לגבי WOW אני לא יודע, שיחקתי בו אולי חודשיים אחרי שהוא יצא ולא נגעתי בו מאז, לא התחברתי אליו

לגבי סינגל פלייר, זה תלוי מה אתה אוהב, אני לא מצאתי בתקופה האחרונה אחד שהוא לטעמי.

אני מאמין שאני אנסה את skyrim כשיצא, ואני בטח מחכה ל ME3 אם כי הוא יוצא רק מרץ שנה הבאה.

ואולי אני גם אנסה את דיאבלו, אם כי אני לא בטוח שאני אתחבר אלי כמו שהייתי חורש על D2 בזמנו.

כרגע אני משחק בבטא של SW:TOR ולדעתי הוא בהחלט שווא את הציפיה, אני מאד נהנה ממנו.

פורסם

בעיקרון לא אמורה לך להיות בעייה.

אני מניח שבעוד כמה חודשים ייצא הpatch האחרון ואיתו הraid finder דבר שאמור להקל מאוד על שחקנים למצוא אנשים לעשות איתם ריידים.\

על למצוא גילדה נורמלית שתיקח אותך לא הייתי בונה עכשיו אחרי שייצאו כבר שני raids.

אני עושה ריידים פעמיים בשבוע ולא משחק חוץ מזה ועד עכשיו הצלחנו להרוג את כל הבוסים בheroic בזמן שהם היו רלוונטים (חוץ מרגנארוס שאנחנו עובדים עליו כרגע ), כך שמבחינתי WOW הוא לא גורם מפריע בחיים.

פורסם

אני לא יודע איזה סוג של שחקן אתה, אבל אם אתה מחפש אתגר במשחקים אל תכנס ל-WoW אם אין לך את הזמן שהוא דורש... להיכנס קשה להגיד, כי זה גם הרבה מזל, אבל בעיקר תלוי לאיזה רמה של גילדה אתה מצפה להיכנס וכמה אתה מצפה שבאמת יכניסו אותך לריידים. מן הסתם בשביל גילדה טובה תצטרך לחרוש את הנשמה קודם וגם אז יהיה קשה להתקבל כשאתה בפיגור מבחינת כל הריידים שיש היום (ניסיון וכו').

מצד שני אתה מדבר על משחקי סינגל שבד"כ הם תת רמה לעומד הריידים הקשים ב-WoW אז אולי גם לשחק ב-WoW בצורה קזואלית יהיה לך סבבה (ואז תשחק מתי שבא לך כמה שבא לך, למרות שלא יותר מדי כי אז תשתעמם, אחרי הכל גילד טוב מן הסתם לא יקבל אותך אם אתה משחק מתי שבא לך). אם תרגיש מקופח או לא קשה לי להגיד. אני אישית וויתרתי על הרעיון של לשחק casual ב-WoW אבל אני אחד שלא מסוגל להנות מאף משחק בצורת casual, זה לא משהו ספציפי ל-WoW. בגלל זה אני גם לא יכול להמליץ על משחקי סינגל.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה באמת כך, ושכרגע זה קצת מסובך יהיה לחזור לשחק ב-WoW עבור מישהו שפרש לפני WotlK.

צריך ללמוד את כל הריידים והמבוכים והטקטיקות, אוטוטו יוצאת ההרחבה האחרונה וגם לא יהיה לי את הזמן להשקיע.

שלא נדבר על כך שאין לי את החשבון הישן שלי, ולקנות עכשיו את כל המשחקים עד Cataclysm זה עניין לא זול בכלל (אם כי זה פחות מטריד אותי, MMORPGs מספקים לדעתי תמורה טובה מאוד לכסף, אולי אפילו תמורה גדולה יותר ממשחקי סינגל פלייר).

חוץ מ-WoW אני לא מכיר משחקי MMORPG ששווים את זה. אולי Guild Wars שאהבתי מאוד אבל כבר עדיך לחכות למשחק ההמשך.

ובטח שאני אנסה את SW:TOR כשייצא.

יש כמה משחקי סינגל פלייר שאני ממש מחכה להם, כמו Heroes VI ו-Skyrim. אני מניח שאאלץ להסתפק בהם.

כנראה WoW כבר עבר זמנו כי אין לו את המשיכה שהייתה לו פעם. לדעתי כדאי ל-Blizzard להתמקד במשחק הבא שלהם.

פורסם

אני לא משחק יותר MMORPG וקשה לחזור למשחקים האילו. אני ממש אהבתי את DDO כשהו יצא אבל המחשב שלי בקושי סחב אותו. היום אפשר לשחק במשחק בחינם ברמה זו או אחרת והוא די נחמד. שמעתי שגם EQ2 אפשר לשחק בחינם וכו. הם עושים הכל בתקווה להוציא ממך כסף בעתיד.

ממש לא בראש שלי להתחבר לגילדות ולארגן ריידים ושטויות כאילו זה מזכר לי קצת את הימים ששיחקתי evercamp 1 ויצאתי לraids ממש ספורים. ובגלל שזה היה תרום השקת הקונספט של הinstance אז אנשים היו צריכים לקחת תורות בraid והיו גם תורות בspawns . ממש דגירה על ביצים. זה עדיין היה נחמד לשחק .

Wow שיחקתי קצת והוא די נחמד. שיחקתי גם MMORPG שנקרא a tale in the desert והוא לא אלים אבל גם דורש המון השקעה. היה מעניין בו כי היית צריך ללמוד איך דברים עובדים במשחק לרוב מ0. ובמשחק גם אין ממש חוקים חוץ מלא לרמות (שזה לא קל כי התעבורה מוצפנת) .

היום אני ברמת העיקרון מחפש מה לשחק וחזרתי קצת לtitan quest . אני משחק הרבה רטרו וג'אנרים שונים. אני גם משחק BFBC2 מדי פעם שלפעמים זה כיף ולפעמים פחות כיף. אחד המשחקים שחרשתי עליו לאחרונה הוא terraria שזה כמו minecraft בדו מימד אבל המשחק שונה ונלחמים בו הרבה יותר. אני לא ממש יכול להמליץ על איזה ARPG כי אני לא כלכך אוהב לשחק oblivion (לא מסתדר לי בראש) . אם אתה אוהב H&S אז TQ די נחמד אבל הוא גם ישן מאוד. מguild wars לא הכי התלהבתי וגם לא שיחקתי בו באופן רציף אז עוד תוכן לא היה נותן לי כלום.

אם אתה אוהב heros אז אולי תאהב את king's bounty . את רוב המשחקים אפשר להשיג בזול אם מחכים למבצע של steam אבל לפי כמות המשחק שלי בterraria הוא כנראה שווה יותר ממה ששילמתי עליו.

פורסם

נסה LEAGUE OF LEGENDS.

אתה מקבל את כל האקשן, בלי לחרוש.

וזה חינמי.

פורסם

LOL בלי לחרוש? לא צריך ללמוד שם את כל הקומבינציות של קסמים/יכולות/חפצים ומה כדאי לקחת/ללמוד/לקנות מתי כדי שיהיה לך סיכוי מול אנשים שיודעים לשחק? מה שכן, לפחות אחרי שיודעים לשחק אני מתאר לעצמי שזה כבר לא כזה תובעני?

פורסם

יש לך הרבה זמן ללמוד עד שאתה מגיע לLEVEL 30.

ולא חסר משחקים עם אנשים שגם הם לא מכירים ויודעים לשחק טוב עם/מול דמויות.

ואנשים עם BUILDS לא מתאימים לדמות שהם בחרו לשחק במשחק הספציפי.

ותמיד אפשר לשחק יחד עם קבוצה של אנשים שרוצים לבדוק ולהתנסות, מול קבוצה של AI.

יש המווווון אנשים שלא כאלה 1337.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים