עבור לתוכן

איך המחשב Dell Latitude E6420

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי בשימושים. :nixweiss:

משקל עם סוללת 9 תאים (שבולטת מאחור, כפי שתראה בביקורת) לפי המפרט בקישור שנתת = 2.67 ק"ג, כאשר בנוסף לזה מטען ששוקל 0.44 ק"ג.

בסופו של דבר לא קל במיוחד... וללא USB 3.0 אם זה חשוב לך.

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E6420-Notebook.51152.0.html

פורסם
  • מחבר

יש לך איזה רעיון למחשב עם מסך טוב, קל במשקל עם מעבד I5 החדש עם סוללה גדולה(כמובן לא מתכוון ל1 ק"ג) עם כרטיס מסך שאוכל להראות ולראות HD ברמה גבוהה וארדיסק 500 GB ?

אם אתה מתכוון להביא לי ASUS לחברה שלי יש והמסכים ברמה מאד נמוכה מבחינת איכות.

אין בעיה 14 עד 15.5 בכיף.

העיקר שאוכל להיות נייד ולא יהרוג לי את הגב(כי זה מחשב גם לעבודה שאני מסתובב איתו)

תודה,

משה

פורסם

לוידאו HD אין צורך בכלל בכרטיס מסך חיצוני. כל מעבד i3 הכי פשוט יספיק לך.

המסכים של ASUS טובים בדיוק כמו שאר הניידים בשוק, וכמו של דל לדוגמה לדעתי - ויש לי שני ניידים של אסוס בבית לקחת מהם דוגמה

עדיף שתענה על השאלון בחוקים של הפורום ותשנה את הכותרת של הדיון כך שתכיל תקציב.

זה יאפשר למצוא לך את האופציה הכי כדאית בתקציב.

פורסם

תבדוק את ה-E420S, T420/S, טושיבה R840... זה מה שעולה לי לראש כרגע מבחינת ביצועים ב-14" ועם משקל של כ-2 ק"ג וזמני סוללה של 5-6 שעות.

יש אפשרות להזמין מחו"ל?

בכל מקרה שתדע שקשה למצוא מסכים איכותיים בניידים כי כמעט כולם מסתמכים על פנל TN פשוט.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי לASUS יש לחברה שלי, אכזבה של מסך... רואים פסים פסים של הפיקסלים פשוט מעצבן...

האם הINTEL 300 יתאים ל1080 ביציאה של HDMI?

אין אפשרות להזמין מחו"ל

פורסם

כמו שאמרתי לASUS יש לחברה שלי, אכזבה של מסך... רואים פסים פסים של הפיקסלים פשוט מעצבן...

זה בעיה של הנייד הזה ספציפית. תפנה לשירות לקבלת אחריות

האם הINTEL 300 יתאים ל1080 ביציאה של HDMI?

בנייד עם מעבד i3, בלי בעיה.

ואין באמת צורך להזמין נייד מחול

פורסם
  • מחבר

קטע.. אני שללתי הרבה מחשבים בגלל הכרטיס מסך...

אני מתכוון בכל מקרה לקחת את הI5 מכוון שאני מתכוון להריץ מערכות וירטואליות(לימודים + עבודה).

Access denied, האם יש לך רעיונות למחשבים נוספים?

פורסם

הוא מחשב מצויין, אבל קצת יקר לטעמי. יש ניידים דומים שיעשו את אותו עבודה במחיר נמוך יותר.

מבחינת מפרט, הוא דומה מאוד ל-6420. גם מבחינת איכות המסך.

אני לא אתחיל לענות לך פה על כל דגם בנפרד, אם אתה מחפש עצה תענה על השאלון.

פורסם
  • מחבר

המחיר במקור היה עד כ4500 אך אני רואה שיש קצת צורך בחריגה.

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים(באיכות HD)

* גודל המסך?(14 עד 15.5

* משקל רצוי? קטן ככל הניתן.. המחשב מסתובב איתי רוב היום

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן מאד, 6 שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) חשוב HDMI!

* בלוטות? רצוי לא חובה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB 7500RPM

* כונן CD/DVD? צורב? לא חובה

* כונן Bluray?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשוב אחריות עד בית הלקוח ו3 שנים

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה בכלל

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

אם יש אפשרות לThinkPad או משהו דומה בשם אחר(הנקודה באמצע של המקלדת - אך לא חובה)

פורסם

אני מחפש מחשב עם דרישות דומות לשלך (קל, 14", סוללה חזקה ותקציב באזור 5000 ש"ח)

אני כמעט סגור על האסוס U36SD:

http://www.fre.co.il/pl_product~165165161~39~89.htm

הוא i5 2.3ghz, שוקל בין 1.44 ל 1.66 ק"ג (תלוי בסוללה) וזמן הסוללה שלו יכול להגיע לבין 7 ל9 שעות בפועל.

הוא דק מאוד ולמרות המשקל הקליל הוא מצוייד בכרטיס מסך שאינו integrated, משהו שכמעט לא קיים במחשבים בקטגוריית המשקל שלו, שזה יתרון עצום.

אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על מדור המחשבים של וואיינט, אבל הוא קיבל שבחים גם שם וגם באתרי ג'אדג'טס וסקירות גדולים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4118156,00.html

הבעיה היחידה היא שהמסך שלו, לפי הביקורות הוא בינוני. (ואני לא מדבר על הביקורת של וואיינט שדווקא ציינה שהמסך טוב יחסית)

אני לא יודע עד כמה הוא גרוע, אבל כרגע אני מנסה למצוא מידע בנושא המסך, או לאתר מקום שבו הוא מופיע בתצוגה. באמת שאם הייתי יודע שהאיכות של המסך מתקבלת על הדעת, הייתי רץ לקנות אותו מחר...

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מחשב עם דרישות דומות לשלך (קל, 14", סוללה חזקה ותקציב באזור 5000 ש"ח)

אני כמעט סגור על האסוס U36SD:

http://www.fre.co.il/pl_product~165165161~39~89.htm

הוא i5 2.3ghz, שוקל בין 1.44 ל 1.66 ק"ג (תלוי בסוללה) וזמן הסוללה שלו יכול להגיע לבין 7 ל9 שעות בפועל.

הוא דק מאוד ולמרות המשקל הקליל הוא מצוייד בכרטיס מסך שאינו integrated, משהו שכמעט לא קיים במחשבים בקטגוריית המשקל שלו, שזה יתרון עצום.

אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על מדור המחשבים של וואיינט, אבל הוא קיבל שבחים גם שם וגם באתרי ג'אדג'טס וסקירות גדולים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4118156,00.html

הבעיה היחידה היא שהמסך שלו, לפי הביקורות הוא בינוני. (ואני לא מדבר על הביקורת של וואיינט שדווקא ציינה שהמסך טוב יחסית)

אני לא יודע עד כמה הוא גרוע, אבל כרגע אני מנסה למצוא מידע בנושא המסך, או לאתר מקום שבו הוא מופיע בתצוגה. באמת שאם הייתי יודע שהאיכות של המסך מתקבלת על הדעת, הייתי רץ לקנות אותו מחר...

לא יודע משהו אומר לי להתרחק מאסוס... לא יודע למה הפחד הזה כרגע...

אני אשמח לראות מספר המלצות ואז לבחור מבניהם ולא דגם ספציפי

פורסם

יש לי את ה T420 וגם E6420 (במפרט המשודרג, כמו שאתה מעוניין לקנות)

אתה מוזמן לשאול שאלות ספציפיות.

תכלס שניהם מומלצים וברמה מאוד גבוהה.

אני לא מכיר את האסוס המדובר, אבל אין מה להשוות. הוא אינו מחשב "עסקי" ואינו ברמה שלהם.

על נייר הטושיבה R840 נראה טוב, אבל לא התלהבתי ממנו כלכך (אני מכיר את ה R830), כלומר, הם מחשבים טובים יחסים, אבל אין כמו הלנובו והדל.

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה T420 וגם E6420 (במפרט המשודרג, כמו שאתה מעוניין לקנות)

אתה מוזמן לשאול שאלות ספציפיות.

תכלס שניהם מומלצים וברמה מאוד גבוהה.

אני לא מכיר את האסוס המדובר, אבל אין מה להשוות. הוא אינו מחשב "עסקי" ואינו ברמה שלהם.

על נייר הטושיבה R840 נראה טוב, אבל לא התלהבתי ממנו כלכך (אני מכיר את ה R830), כלומר, הם מחשבים טובים יחסים, אבל אין כמו הלנובו והדל.

האם הE6420 קל מספיק בשביל לסחוב ביום יום?

האם ניסית להריץ HD 1080P ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים