עבור לתוכן

Talk Doogry

Featured Replies

פורסם

דרך אגב הידעת שבנו של ביבי משרת בצבא בתפקיד עורפי למרות שיכל להיות קרבי ?,הידעת שלבנו של ביבי יש מאבטח צמוד בצבא ?,אפילו חסן נסראלה שלח את בנו לקרב ואצלנו ביבי מצמיד מאבטח (על חשבון משלם המיסים) לבן

המפונק שלו

מקרה יש לי קשרים כאלו ואחרים לבן שלו (לא אישיים), אתה חושב שהוא נהנה מהמאבטחים האלו? אתה חושב שאפשר פשוט לוותר עליהם?

אם ענית כן, יש לך בעיות קשות.

ועוד דבר-

משכורת של מאבטח אחד לאדם אחד. זה הכסף שאתה צריך כדי ליצור צדק חברתי ומדינת רווחה. זה מה שיציל את כולנו. מצאת את הפתרון. כל הכבוד לך.

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הבעיה לוותר על המאבטח ?,למה הבן של אותו ביבי שווה יותר מחיילים אחרים ?,יש מספיק משפחות שכולות שהילדים שלהם בצבא

ולא מקבלים מאבטח

פורסם

מה הבעיה לוותר על המאבטח ?,למה הבן של אותו ביבי שווה יותר מחיילים אחרים ?,יש מספיק משפחות שכולות שהילדים שלהם בצבא

ולא מקבלים מאבטח

לולמה

פורסם

:facepalm:

זהו הבן של האדם החשוב במדינה. יש אינספור אנשים שישמחו לתקוע בו כדור. זה לא ברור לך?

לא ברור לך שהוא צריך אבטחה?

:facepalm:

פורסם

הבן אדם הפך ט'רד עם פוטנציאל מצויין (שכל אחד ישרבט משהו יצירתי עם ה PS שלו) לויכוח פוליטי עקר. אל תענו לו ברצינות בחיאת.

יאללה חזרה לתמונות(לי אין יכולות פוטושופ עמכם הסליחה)!

שנה טובה!

פורסם

elrxx אני מציע שתבחר בלבני או ביחימוביץ'

ככה גם תקבל משבר כלכלי (יחימוביץ') או אותה מידניות כלכלית כמו ביבי (לבני) או הכנסה של המדינה לחובות (לבני)

ובנוסף תחזור לגבולות 67 ותקבל קאסמים על נתב''ג.

פורסם

אתם חיים בסרט אחד גדול. :s07:

מקרה יש לי קשרים כאלו ואחרים לבן שלו (לא אישיים), אתה חושב שהוא נהנה מהמאבטחים האלו? אתה חושב שאפשר פשוט לוותר עליהם?

אם ענית כן, יש לך בעיות קשות.

בעיקר אתה.

אבל הפורום הזה זה לא מקום לדיון על הדברים האלה

פורסם

זה לא כאילו נעשו ניסיונות התנקשות באנשים חשובים אי פעם, נכון? בכל מקרה, המאבטח הזה לא מה שיהרוס את המדינה. הוא ממש מינורי ולא חשוב.

פורסם

אתה רוצה להתחיל חפירות לאט לאט? אין בעייה

הבן של ביבי טס לחו"ל מידי חודש בניגוד לעקרונות צה"ליים ורו"ח צה"ל (בהקשרים נוספים גם)...להמשיך?

פורסם

כן.

אני אשמח ללמוד ולהשכיל.

רק שאלה קטנה- מא6יפה אתה יודע כמה הוא טס ומתי?

פורסם

הוא ניזון מכתבות שהיו על זה ב-YNET הצהוב.

אשמח לדעת מה זה רו"ח צה"ל.

FYI, אני טסתי לחו"ל במסגרת השירות הצבאי שלי. שתדע שמאשרים את זה ללא מעט חיילים(בשנה האחרונה לשירותם לרוב, אך לא תמיד).

אבל בחיאת רבאק. תפתחו על זה דיון מטופש באקטואליה ודרבוק.

איפה התמונות איפה??

פורסם

בסדר!

אני אכין לך תמונות.

אילו אתה רוצה?

פיצות?

פורסם

אני סיימתי את דבריי. דבר עם הבן של ביבי אם אתה רוצה לדעת עוד.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים