פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים דרך אגב הידעת שבנו של ביבי משרת בצבא בתפקיד עורפי למרות שיכל להיות קרבי ?,הידעת שלבנו של ביבי יש מאבטח צמוד בצבא ?,אפילו חסן נסראלה שלח את בנו לקרב ואצלנו ביבי מצמיד מאבטח (על חשבון משלם המיסים) לבןהמפונק שלומקרה יש לי קשרים כאלו ואחרים לבן שלו (לא אישיים), אתה חושב שהוא נהנה מהמאבטחים האלו? אתה חושב שאפשר פשוט לוותר עליהם?אם ענית כן, יש לך בעיות קשות.ועוד דבר-משכורת של מאבטח אחד לאדם אחד. זה הכסף שאתה צריך כדי ליצור צדק חברתי ומדינת רווחה. זה מה שיציל את כולנו. מצאת את הפתרון. כל הכבוד לך.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים מה הבעיה לוותר על המאבטח ?,למה הבן של אותו ביבי שווה יותר מחיילים אחרים ?,יש מספיק משפחות שכולות שהילדים שלהם בצבאולא מקבלים מאבטח
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים מה הבעיה לוותר על המאבטח ?,למה הבן של אותו ביבי שווה יותר מחיילים אחרים ?,יש מספיק משפחות שכולות שהילדים שלהם בצבאולא מקבלים מאבטחלולמה
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים זהו הבן של האדם החשוב במדינה. יש אינספור אנשים שישמחו לתקוע בו כדור. זה לא ברור לך? לא ברור לך שהוא צריך אבטחה?
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים הבן אדם הפך ט'רד עם פוטנציאל מצויין (שכל אחד ישרבט משהו יצירתי עם ה PS שלו) לויכוח פוליטי עקר. אל תענו לו ברצינות בחיאת.יאללה חזרה לתמונות(לי אין יכולות פוטושופ עמכם הסליחה)!שנה טובה!
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים elrxx אני מציע שתבחר בלבני או ביחימוביץ' ככה גם תקבל משבר כלכלי (יחימוביץ') או אותה מידניות כלכלית כמו ביבי (לבני) או הכנסה של המדינה לחובות (לבני) ובנוסף תחזור לגבולות 67 ותקבל קאסמים על נתב''ג.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים אתם חיים בסרט אחד גדול. מקרה יש לי קשרים כאלו ואחרים לבן שלו (לא אישיים), אתה חושב שהוא נהנה מהמאבטחים האלו? אתה חושב שאפשר פשוט לוותר עליהם? אם ענית כן, יש לך בעיות קשות. בעיקר אתה. אבל הפורום הזה זה לא מקום לדיון על הדברים האלה
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים זה לא כאילו נעשו ניסיונות התנקשות באנשים חשובים אי פעם, נכון? בכל מקרה, המאבטח הזה לא מה שיהרוס את המדינה. הוא ממש מינורי ולא חשוב.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים אתה רוצה להתחיל חפירות לאט לאט? אין בעייההבן של ביבי טס לחו"ל מידי חודש בניגוד לעקרונות צה"ליים ורו"ח צה"ל (בהקשרים נוספים גם)...להמשיך?
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים כן.אני אשמח ללמוד ולהשכיל.רק שאלה קטנה- מא6יפה אתה יודע כמה הוא טס ומתי?
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים הוא ניזון מכתבות שהיו על זה ב-YNET הצהוב. אשמח לדעת מה זה רו"ח צה"ל. FYI, אני טסתי לחו"ל במסגרת השירות הצבאי שלי. שתדע שמאשרים את זה ללא מעט חיילים(בשנה האחרונה לשירותם לרוב, אך לא תמיד).אבל בחיאת רבאק. תפתחו על זה דיון מטופש באקטואליה ודרבוק.איפה התמונות איפה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.