עבור לתוכן

Talk Doogry

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איך נקרא השיר ברמיקס עם שרה ?

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שרה שיר שמח.

זה כתוב לך בשם של הסרטון.

פורסם

לא צריך להתלהב מביבי

בסופו של דבר מדובר באותו פוליטיקאי חמדן שעושק את הציבור פה ודואג שכולנו נחיה בעוני

בעוד שהוא וחבריו מתעשרים

פורסם

שרה שיר שמח.

זה כתוב לך בשם של הסרטון.

מה שרה שיר שמח? התכוונתי הטראנס שברקע

פורסם

שאל את נוי.

פורסם

לא צריך להתלהב מביבי

בסופו של דבר מדובר באותו פוליטיקאי חמדן שעושק את הציבור פה ודואג שכולנו נחיה בעוני

בעוד שהוא וחבריו מתעשרים

גם לך כמו הרבה אנשים כאן, אין את הידע או האינטליגנציה כדי לתת דעה קבילה בנושא.

מה שאמרת עכשיו נובע מבורות והתעלמות מהמציאות, וכנראה בא ממרמור של משבר כלכלי עצמי שמופחת מעט ע"י האשמת הממשלה וביבי.

גם אני עושה את זה בעצמי כשאני בבעסה, אבל אני מודע לכך שאני סתם מברבר.

כמו שאומרים, זה מאוד קל ו"נכון" להאשים אחרים, אבל רק אתה הבאת על עצמך את מה שהבאת.

" יכול להיות יותר טוב " אתה אומר ?

יכול להיות יותר טוב בכל תחום במדינה הזאת, גם אלה שלא קשורים לביבי, אבל אתה חי כאן ואין מה לעשות אז כל עוד לא בא לך להתאבד ולגמור את הסבל, SUCK IT UP ותעבוד טוב כי אין לך אפשרות אחרת.

פורסם

לא צריך להתלהב מביבי

בעוד שהוא וחבריו מתעשרים

תראה לי דמות פוליטית אחרת בארץ במהלך כל ההסטוריה הקטנה של מדינת ישראל שדפק נאומים כמו ביבי מול כל העולם.

פורסם

לא צריך להתלהב מביבי

בעוד שהוא וחבריו מתעשרים

אתה טיפש. לך תפגין עם דפני ליף. הנה ההמלצה הכי טובה שקיבלת בחיים:

אז כל עוד לא בא לך להתאבד ולגמור את הסבל, SUCK IT UP ותעבוד טוב כי אין לך אפשרות אחרת.

פורסם

ביבי באמת עושק את הציבור.

הוא מייצג ודואג לאינטרסים של הטייקונים מתוך תפישה קפיטליסטית אליטיסטית שאותם כמה בקצה הפירמידה הם הם אלו שבזכותם הכל קורה, ומבלי שהיו הם שולטים בכיפה ומנהלים את העניינים שום דבר לא היה קיים.

בזכותם אתה חי ולהם אתה חייב הכל.

מה, אתה רוצה שהם יעזבו את הארץ?

פורסם

"עושק את הציבור" זו אמירה קשה. אכן תפישתו קפיטליסטית אבל קפיטליזם אינו בהכרח רע, עדיין יש לנו מדיניות רווחה טובה למדי, בטח לעומת

ארה"ב. אם הוא דואג לאינטרסי הטייקונים זה לא כדי שירוויחו יותר כסף אלא בשביל שישלמו יותר מיסים, ייצרו מקומות עבודה ויניעו את המשק.

בנתיים זה עובד לא רע (אחוז אבטלה הנמוך מאז ומעולם).

בנוסף, אם לא ביבי - מה האלטרנטיבה?

פורסם

יש אין סוף מודלים לקפיטליזם.

ובתוכם אין סוף אפשרויות ומצבים.

חלקם חיוביים וחלקם שליליים.

רק בגלל שהמושג המופשט "קפיטליזם" הוא עדיף, לא אומר שצריך לבלוע גלולה מרה של קפיטליזם עם תופעות שליליות חמורות.

במדינה שלנו יש תופעות שליליות מאוד בקפיטליזם.

כאלו שיצאו משליטה של גורמים מכוונים חיוביים (ואולי מעולם לא היו), ונמצאים במעגל קסמים מושחת של הון-שילטון.

היעדר גורם אחראי מכוון, מוביל אותנו במסלול הידרדרות אל פערים וקשיים כלכליים חברתיים כמו במדינות עולם שלילית.

אפילו אחריות של נציגי ציבור מול הציבור לא קיים, כי אין בחירות ישירות והכל פוליטיקה פנימית והסכמים בין כנופיות שולטות במפלגות המנפנפות בדגלי מושגים.

פורסם

גם לך כמו הרבה אנשים כאן, אין את הידע או האינטליגנציה כדי לתת דעה קבילה בנושא.

מה שאמרת עכשיו נובע מבורות והתעלמות מהמציאות, וכנראה בא ממרמור של משבר כלכלי עצמי שמופחת מעט ע"י האשמת הממשלה וביבי.

גם אני עושה את זה בעצמי כשאני בבעסה, אבל אני מודע לכך שאני סתם מברבר.

כמו שאומרים, זה מאוד קל ו"נכון" להאשים אחרים, אבל רק אתה הבאת על עצמך את מה שהבאת.

" יכול להיות יותר טוב " אתה אומר ?

יכול להיות יותר טוב בכל תחום במדינה הזאת, גם אלה שלא קשורים לביבי, אבל אתה חי כאן ואין מה לעשות אז כל עוד לא בא לך להתאבד ולגמור את הסבל, SUCK IT UP ותעבוד טוב כי אין לך אפשרות אחרת.

האם ידוע לך על משהו אחד שאדון ביבי עשה ששיפר באופן כלשהוא את החיים של האזרח הממוצע בישראל מאז שהוא נבחר ?,לי לא ידוע

אין בארץ משבר כלכלי אלא משבר כלכלי מדומה שנוצר בגלל אנשים כמו ביבי,שהדבר היחיד שחשוב להם זה להיות בשלטון ולפנק את אלו שמלקקים

להם את התחת,אותו משבר כלכלי מדומה נוצר עקב זה שביבי נתן אישור להעברת תקציבי ענק לאוכלוסיה החרדית,בשביל מה ?,בשביל שהוא יוכל

לשבת בכיסא שלו בנוח

אני באמת לא מצפה מביבי לבטל למשל את כל המיסים,אבל אני כן מצפה ממנו לחלק את תקציב הממשלה באופן שיצור פה שיוויון,אם הוא קיבל החלטה

לא שיוויונית שהוא מעניק כספים לאוכלוסיה שלא עובדת ואם כבר היא עובדת היא מעלימה מס,שדואגת להתרבות בקצב מטורף ודואגת לשמור את חבריה

חסרי השכלה (כדאי שלא יוכלו לתרום כלום ולעבוד) אז משהו בהיגיון של אותו ביבי מעוות

ועוד לא הזכרתי את התקציבים שהוא מאשר למתנחלים ולמערכת הביטחון,תקציבים שאם מישהו היה רוצה היה מוצא הרבה מקום לקצץ בהם

ובו נדבר גם על כל מוצצי אוצרות ארץ ישראל שביבי מאשר להם לשאוב גז ולהרוס את ים המלח בלי לשלם על זה הרבה,האם הוא לא יכל לבקש

מאותם מתעשרים לשלם קצת יותר מיסים ?,כנראה שלא

לנאום הוא יודע לנאום,אבל האם מאחורי הנאום שלו יש משהו ?,כנראה שלא,ניקח לדוגמא את נושא גלעד שליט,ביבי דאג לשלב את נושא גלעד שליט

בנאום שלו וזאת כדאי לקבל קרדיט אצל האוכלוסיה פה לא יותר מזה,ומה אותו ביבי עשה כמה ימים אחרי הניאום ?,הוא כיסה את משפחת שליט בוילון

שהם באו להפגין ליד ביתו,ביבי הוא בלון נפוח שיודע לנאום.,דרך אגב הידעת שבנו של ביבי משרת בצבא בתפקיד עורפי למרות שיכל להיות קרבי ?,הידעת שלבנו של ביבי יש מאבטח צמוד בצבא ?,אפילו חסן נסראלה שלח את בנו לקרב ואצלנו ביבי מצמיד מאבטח (על חשבון משלם המיסים) לבן

המפונק שלו

דיי עלוב שמישהו שאומר לנו שהמצב קשה מאוד,שבכל רגע עומדת לפרוץ מלחמה ושיש משבר כלכלי קשה והמחירים בכל העולם עלו אז צריך להעלות גם בישראל ובאותו זמן לחלק את הכספים של מי שמשלם מיסים לאוכלוסיה של פרזיטים,ולתת הקלות במיסים לאוכלוסיה שהתיישבה בשטח כבוש שמתי שהוא יפנו,בקיצור ביבי הוא צבוע שעושק אותנו,ולכל אזרח פה יש זכות להתלונן עליו,במצב הנוכחי במדינות אחרות ראש הממשלה היה לפחות מתפטר

או מתאבד אם הייתה נגדו מחאה כמו שהייתה פה,אבל אצלנו יש את ביבי והדילים הפוליטיים שלו,לביבי חשוב משהו אחד בלבד וזה לשמור על הכיסא

ועל ה"קואליציה" שלו,למה הוא לא לדוגמא ינאם שהוא מפרק את הקואליציה והולך לבחירות על מנת לחלק את התקציב בצורה יותר הגיונית ?,כנראה

שלוותר על הכיסא קשה לו אבל לשחק משחקים מול הפלסטינאים קל לו,למה הוא לא ינאם שהוא החליט לפנות את כל ההתנחליות כצעד לשלום ?

כי יותר קל לומר שקשה פה,ושצריך לסבול בשקט מאשר לוותר על הכיסא האוכל בחינם והמשכורת השמנה ותחושת המגלומניה

ואני לא הבאתי על עצמי שום דבר,אני לא מצביע לביבי או למה שקרוב אליו

פורסם

אין לי כח לענות על כל השטויות שכתבת אהל הבן של ביבי בתפקיד עורפי מסיבות בטחוניות ברורות. אחיו נהרג במבצע אנטבה והוא היה מפקד

סיירת מטכ"ל.

לחרדים יש כח פוליטי ולכן יש להם השפעה. מה לעשות שיש לנו ממשלת קואליציה?

פורסם

כל המחלוקות והסיסמאות אין בהם כמעט דבר כדי לתאר את הבעיות האמיתיות במדינה.

שמיכה שזורקים על עיני הציבור.

הבעיה האמיתית היא שאין גישה לנתונים, ואין כלים לנתח אותם.

הציבור מקבל שביבים של מידע, רובו דיסאינפורמציה או דיספרופורציה.

הציבור שבוי של מדיניות ציבורית ותקשורתית שטחית ודמגוגית.

של הרגלי חשיבה לא נכונים לגבי המציאות.

כדי לשנות את המציאות הישראלית חובה לחולל מהפיכת מידע.

להמציא כלים חדשים לנתח את המציאות, כאלו שיאפשרו להמונים להשתתף בתהליכים ברמת הבנה גבוהה יותר.

כאלו שיהדהדו בכל המערכות התקשוריות והציבוריות, וישנו את סדרי היום.

שיאפשרו לעקוב אחרי תהליכים ולהתבונן בנתוני העבר ובתצפיות לעתיד.

שבעקבות מציאותם לא יהיה ניתן לחבל בתחומים שלמים למשך שנים ועשורים.

ברוכים הבאים לעידן הטכנולוגי.

אנה עשו בו שימוש כדי להאיר את הדרך.

אם עד עכשיו הממשל עבד בשיטת מיקרוסופט.

הגיע הזמן לעבוד בשיטת הקוד הפתוח.

פורסם

תראה לי דמות פוליטית אחרת בארץ במהלך כל ההסטוריה הקטנה של מדינת ישראל שדפק נאומים כמו ביבי מול כל העולם.

אבא אבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים