פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים טוב, ראשית אומר שאין לי כווונה לקנות את אחד הדברים הללו,אבל שאלה, מה הקירור אוייר הטוב ביותר למעבד:ThermalRightSK-7ZALMAN 7000CUאני התרשמתי מהעיצוב של ה7000 (ומהמחיר שלו...) ומהעובדה שהוא נותר תוצאות למרות שהמאורר כמעט חרישיאז מה אתם אומרים?
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים כידוע לי היום, הslk נחשבים כטובים מאוד.., לפחות יותר טובים ממש שאתה נתת..לפי מה שנראה לי.. :
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים סתכל כאן יש כאן השוואות והמלצות לקירורים לפי מחיר :http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר בטח שראיתי את זהאבל זה מילפני 4 אוחדים ולא יודע, אולי משהו זזודבר שני, לא מופיע שם הslkאז אולי נעשה את זה:slk VS ZALMAN 7000cuמי לדעתכם יותר טוב?
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים לא הבהרת את עצמך טוב קירור למה אינטל AMD מה שיש בארץ או בכלל כי המבחר שיש בארץ מבחינת גופי קירור מקצועים של טרמלרייט הוא איך לומר 0000 סתכל באתרים בח"ול יש שם גופים רציניים מאוד של טרמלרייט וחוץ מזה ראיתי שלא מזמן יצא גם אחד חדש של SWIFTCH אם רשמתי את שם החברה נכון
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים אתה לא יכול להתחיל להשוות בין השניים, כאשר אחד הוא יחסית "שקט" והשני יכול להיות גם וגם, ולא ציינת איזה מאוורר יש היפותטית על ה SK7. וכל זה שאתה בכלל לא מתכנן לקנות/להחליף/לנסות את אחד מגופי הקירור אז : בכל מקרה המבחר בארץ קטן מאד ושניהם כרגע בין הסינקים ה"טובים" באיזור. fyi, ט'רמאלרייט (thermalright...) היא החברה שמייצרת את ה SK/SLK's... :cwm6:
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים לי יש טרמלרייט SK7 עם מאורר SMAR FAN 2 של טרמלטייק וזהאחד הדברים הבני זונות שראיתי..(שהיו לי, בקשר למחשב)יש לי גם איי אמ די 2500+ ואני מחזיק אותו ב200X11 ב35 מעלות יציב.יש לי במארז 2 מאוררים גנרים שבו איתו והטמפ היא 33-34 בערך.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים אם כבר אז עם Vantec Tornado 92mm עם פאן באסהרבה יותר יעיל בפחות רעשבלי פאןבאס אין על מה לדבר בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.