פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים הי,לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי:Lancool K-60Intel i5 2500kMugen 2Gainward GTX 570Micron 8GB MemoryEnermax Pro+625Wהבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך....יש מה לעשות עם זה?תודה,Jabba
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים גם הקירור למעבד שקט וגם ספק הכח מאוד שקט כך שנשארת עם ברירת המחדל שהיא כרטיס המסך...אין הרבה לעשות עם זה מלבד ליצור פרופיל מותאם בMSI AFTERBURNER שבו במקרה והטמפרטורות שלך נמוכות יחסית במאמץ תוכל להקריב קצת מהן לטובת השקט
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר הממ... התוכנה של MSI תעבוד עם כרטיס של GAINWARD?היה לי רעיון - תגידו לי אם הוא שווה ניסוי - חשבתי לקבע את המאוורר של הכרטיס מסך על 30% מהירות ואז הוא ישאר שקט, מכיוון שיש יופי של אוורור בתוך המארז - יכול להיות שזה יספיק?
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר סבבה, אבל מה שאני שואל בעצם זה האם אני יכול לגרום נזק לכרטיס מסך בצורה הזו?
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים אתה תגרום לנזק במידה והרכיבים יהיו חמים מדיי, מה שמחזיר אותי לפוסט הראשון שלי בדיון הזה.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מחבר אוקי אחרי קצת ניסויים וכאלה יצבתי אותו על 71 מעלות במאמץ מלא - נשמע לי סביר לא?
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים הטמפ' שמתחילה להיחשב מסוכנת זה מ90-95 ומעלה, אז כן הטמפ' הזאת טובה יחסית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.