פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים אנחנו מתכננים להתחתן בקפריסין בהתראה נורא קצרה. אנחנו רוצים להספיק לעשות את זה תוך שבועיים-שלושה. מחר אנחנו רוצים לסגור עם סוכנות תיירות/נסיעות שגם תטפל בכל הטופסולוגיה שמסביב. הבנתי שההבדל במחיר לא גדול ושזה חוסך כאב ראש. למישהו יש המלצות מגוף ראשון/שני על סוכנויות שעוסקות בזה ואולי יכול לספר לנו משהו שלא מצאנו בחיפושינו ברשת? בכל מקרה, דגשים חשובים בנושא יתקבלו בברכה
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מותר לשאול למה בקפריסין? (אני יודע שאני מסתכן בלצאת אידיוט ושהתשובה ברורה מאליה או שאני אפילו סתם דוחף את האף, אבל אני פשוט סקרן...)
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר כי ברוב המדינות האחרות צריך להיות אזרח כדי להתחתן.ובארץ הרבנות החליטה שאסור לי להתחתן.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים וואו עשית לי פלאש באק חפש ברשת חבילת חתונה בקפריסין אני לא זוכר את הסוכנות שלנו אבל הם עשו הכל ובזול עברנו בנתניה אל תקח יותר מיומיים כי אין מה לעשות בקפריסין זה כמו לשבת על החוף בבת גלים ובזמנו כוס קפה שחור עלה שם 10שקליש נדמה לי אפילו חבילות לאותו יוםאתה נוחת ואוספים את הקבוצה בכמה רכבים שונים לא באוטובוס(בקפריסין נוהגים בצד ימין ;D ) ונוסעים לעיריה בעיריה מחכה לך ראש העיר בחדר צדדי כולם מחליפים לחליפות ועניבות והנשים שמות איפור ועושים לכם טקס--אם אפשר לקרוא לזה ככה. הוא מקריא ספק באנגלית ספק ביוונית ואתה אומר בסוף I DO חותמים ונוסעים משם לבניין העיריה המרכזי שם משלמים אגרה והופ מי לאכסניה לאכסניה ומי למלון למלוןבערב יש מסעדות על החוף
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים יש אנשים שעושים נישואים אזרחיים בצ'כיה ואז אתה גם יכול לעשות סוג של ירח דבש כי זה באמת מדינה יפה ויש גם מדינות שכנות יפות.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים לא הבנתי על מה אתם מדברים כאןאם אני רוצה אזרחות אמריקאית ואין לי, אז אני לוקח מישהי ישראלית לארה"ב ומתחתן איתה על אדמות ארה"ב ואז יש לי גרין קארד??? :s05:
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר לא הבנתי על מה אתם מדברים כאןאם אני רוצה אזרחות אמריקאית ואין לי, אז אני לוקח מישהי ישראלית לארה"ב ומתחתן איתה על אדמות ארה"ב ואז יש לי גרין קארד??? :s05: לא, מדברים פה על ישראלים שלא יכולים להינשא בארץ כי הבחורה יהודיה והבחור לא.אז חייבים לטוס או לקפריסין או לפראג.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים לא הבנתי על מה אתם מדברים כאןאם אני רוצה אזרחות אמריקאית ואין לי, אז אני לוקח מישהי ישראלית לארה"ב ומתחתן איתה על אדמות ארה"ב ואז יש לי גרין קארד??? :s05: אם לשניכם אין אזרחות אמריקנית אז לא תקבל כלום אם לה יש אתה יכול גם להתחתן בארץ ולקבל גרין קארד
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים אין את הרבני צעצוע האלה שיחשיבו אותך ליהודי נימול כהלכה גם אם העורלה שלך יותר ארוכה מהיד תמורת סכום כסף מסויים?או שלהתחתן בקפריסין יותר זול?
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים אין את הרבני צעצוע האלה שיחשיבו אותך ליהודי נימול כהלכה גם אם העורלה שלך יותר ארוכה מהיד תמורת סכום כסף מסויים?או שלהתחתן בקפריסין יותר זול?אתה משווה תשלום עבור שירות מסוים (חבילת נופש + טקס + רישום נישואין) לעבירה פלילית (מתן שוחד)?
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים חוץ מזה שיש חבילות יום אחד בקפריסין בדיוק למטרה זו שהמחיר שלהן לא עולה על 1500 שקל. זה הרבה פחות מהשוחד שרב צעצוע כזה או אחר ידרוש.נ.ב- זה שבכלל יש למוסד המפגר הזה בשם רבנות זכות לקבוע מי יתחתן ומי לא צריך להיחשב עבירה פלילית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.