עבור לתוכן

נישואין בקפריסין

Featured Replies

פורסם

אנחנו מתכננים להתחתן בקפריסין בהתראה נורא קצרה.

אנחנו רוצים להספיק לעשות את זה תוך שבועיים-שלושה.

מחר אנחנו רוצים לסגור עם סוכנות תיירות/נסיעות שגם תטפל בכל הטופסולוגיה שמסביב. הבנתי שההבדל במחיר לא גדול ושזה חוסך כאב ראש.

למישהו יש המלצות מגוף ראשון/שני על סוכנויות שעוסקות בזה ואולי יכול לספר לנו משהו שלא מצאנו בחיפושינו ברשת?

בכל מקרה, דגשים חשובים בנושא יתקבלו בברכה :)

פורסם

מותר לשאול למה בקפריסין? (אני יודע שאני מסתכן בלצאת אידיוט ושהתשובה ברורה מאליה או שאני אפילו סתם דוחף את האף, אבל אני פשוט סקרן...)

פורסם
  • מחבר

כי ברוב המדינות האחרות צריך להיות אזרח כדי להתחתן.

ובארץ הרבנות החליטה שאסור לי להתחתן.

פורסם

וואו עשית לי פלאש באק

חפש ברשת חבילת חתונה בקפריסין אני לא זוכר את הסוכנות שלנו אבל הם עשו הכל ובזול עברנו בנתניה

אל תקח יותר מיומיים כי אין מה לעשות בקפריסין זה כמו לשבת על החוף בבת גלים ובזמנו כוס קפה שחור עלה שם 10שקל

יש נדמה לי אפילו חבילות לאותו יום

אתה נוחת ואוספים את הקבוצה בכמה רכבים שונים לא באוטובוס(בקפריסין נוהגים בצד ימין ;D ) ונוסעים לעיריה

בעיריה מחכה לך ראש העיר בחדר צדדי כולם מחליפים לחליפות ועניבות והנשים שמות איפור ועושים לכם טקס--אם אפשר לקרוא לזה ככה. הוא מקריא ספק באנגלית ספק ביוונית ואתה אומר בסוף I DO חותמים ונוסעים משם לבניין העיריה המרכזי שם משלמים אגרה והופ מי לאכסניה לאכסניה ומי למלון למלון

בערב יש מסעדות על החוף

פורסם

יש אנשים שעושים נישואים אזרחיים בצ'כיה ואז אתה גם יכול לעשות סוג של ירח דבש כי זה באמת מדינה יפה ויש גם מדינות שכנות יפות.

פורסם

לא הבנתי על מה אתם מדברים כאן

אם אני רוצה אזרחות אמריקאית ואין לי, אז אני לוקח מישהי ישראלית לארה"ב ומתחתן איתה על אדמות ארה"ב ואז יש לי גרין קארד??? :s05:

פורסם

נו,שיהיה במזל"ט ;D :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה אזרחות אמריקאית ואין לי, אז אני לוקח מישהי ישראלית לארה"ב ומתחתן איתה על אדמות ארה"ב ואז יש לי גרין קארד??? :s05:

לא, מדברים פה על ישראלים שלא יכולים להינשא בארץ כי הבחורה יהודיה והבחור לא.

אז חייבים לטוס או לקפריסין או לפראג.

פורסם

(^^ או במקרה אחר סתם זוג יהודי שרוצה להתחתן בחתונה אזרחית)

שיהיה במזל"ט :beerchug:

פורסם

תרשום סיקור איך היה :P

פורסם

אם לשניכם אין אזרחות אמריקנית אז לא תקבל כלום

אם לה יש אתה יכול גם להתחתן בארץ ולקבל גרין קארד

פורסם

אין את הרבני צעצוע האלה שיחשיבו אותך ליהודי נימול כהלכה גם אם העורלה שלך יותר ארוכה מהיד תמורת סכום כסף מסויים?

או שלהתחתן בקפריסין יותר זול?

פורסם

אין את הרבני צעצוע האלה שיחשיבו אותך ליהודי נימול כהלכה גם אם העורלה שלך יותר ארוכה מהיד תמורת סכום כסף מסויים?

או שלהתחתן בקפריסין יותר זול?

אתה משווה תשלום עבור שירות מסוים (חבילת נופש + טקס + רישום נישואין) לעבירה פלילית (מתן שוחד)?

פורסם

חוץ מזה שיש חבילות יום אחד בקפריסין בדיוק למטרה זו שהמחיר שלהן לא עולה על 1500 שקל. זה הרבה פחות מהשוחד שרב צעצוע כזה או אחר ידרוש.

נ.ב- זה שבכלל יש למוסד המפגר הזה בשם רבנות זכות לקבוע מי יתחתן ומי לא צריך להיחשב עבירה פלילית.

פורסם

להתחתן ברבנות = DIABLO 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים