עבור לתוכן

מחשב נתקע ומסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

שלום,

בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר.

עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e

ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות.

המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים.

כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה.

מפרט מחשב:

Lenovo ThinkCenter A60

windows xp home edition sp3

amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+

2.0GB ram

WDC WD1600JS-60MHB5

nvidia geforce 6100

פורסם

אפשרי שיש בעיה עם הכרטיס מסך.

אם יש לך כרטיס מסך מובנה אז תנסה להשתמש בוא. אם לא אז תנסה להביא ממישהו כרטיס מסך תקין לטובת הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

עשיתי Repair להתקנה של ווינדוס והצלחתי להפעיל את המחשב (כרגע עושה רושם שהוא פועל בסדר)..

שכחתי לציין בהודעה המקורית שלי שהיו פעמים בחודש האחרון שפתחתי את המחשב והוא רשם לי שהוא שיחזר ערכי רישום של המחשב בהצלחה, אז יכול להיות שהבעייה הייתה בוינדוס?

בכל אופן, עכשיו אחרי שעשיתי repair יש לי בעייה באינטרנט אקספלורר ולכן אני לא יכול לעשות עדכונים למחשב

האם מומלץ לפרמט את המחשב ? האם יש איזה מדריך טוב לפירמוט המחשב (מעולם לא פירמטתי את המחשב)?

תודה

פורסם

ערכי רישום זה כנראה הרג׳יסטרי של מערכת ההפעלה, אם הרג׳יסטרי נדפק ושיחזור מערכת לא עזר אז נשאר רק לפרמט. אם יש לך דיסק התקנה של ווינדוס 7 אז הפירמוט הוא מאוד פשוט, אתה עושה boot מכונן הדיסקים שלך, בוחר על איזה הארד דיסק או partition להתקין את מערכת ההפעלה, וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים