פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים אני מתלבט מאוד בין שני הדגמים הנ"ל. בוא נגיד ככה: הזום של ה- 750 לא הכי משנה לי. אני רוצה איכות נטו! ההפרש מחיר בין שתי המצלמות לא ישבור אותי. איזה מהמצלמות יותר טובות מבחינת הכל ? (גם מבחינת כרטיסי הזיכרון - במיוחד התפוצה הנמוכה של כרטיסי ) זקוק לעזרתכם, תודה !
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים על הקנון בלב שקט. בדיוק חזרתי לפני כמה שעות מנופש בחיפה, שם צילמתי איתה (אותו דגם S50), תמונות מדהימות. היא איכותית ביותר, ומומלץ כרטיס זיכרון של 256+ 8) מצרף תמונה שצילמתי עימה - אתה בטח מזהה
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר אני מזהה. בכל אופן - אני מבין שזה לא האיכות הכי גבוהה של המצלמה אני צודק ?
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים התמונה הוקטנה, אם זו הכוונה... (אם אתה מעוניין התמונות בגודל מלא, צור קשר ובקר בגלריה הקטנה (מאד) שלי *פה*) ותגדיר איכות : רזולוציה או איכות תמונה ?
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים מחבר התמונה הוקטנה, אם זו הכוונה... (אם אתה מעוניין התמונות בגודל מלא, צור קשר ובקר בגלריה הקטנה (מאד) שלי *פה*) ותגדיר איכות : רזולוציה או איכות תמונה ? שניהם
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים וואי CHEVY איזה תמונות יפות. אני גם מחפש עכשיו לקנות מצלמה טובה אבל תגיד הCANNON שלך היא אוטומטית או אפשר גם לכוון את הפוקוס ידני? אגב אני מזהה שם את בלינסון. חחח
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים וואי CHEVY איזה תמונות יפות. אני גם מחפש עכשיו לקנות מצלמה טובה אבל תגיד הCANNON שלך היא אוטומטית או אפשר גם לכוון את הפוקוס ידני? אגב אני מזהה שם את בלינסון. חחח תודה. ידנית ביותר, אני מזמן הפסקתי להשתמש ב-Auto, פשוט ראיתי שהוא מפיק תמונות גרועות ממה שאני צריך בעיקרון. או שאני ב-Portrait לתצלומים קרובים של אנשים וכו', או שאני ב-Landscape לצילומי נוף, או שאני בManual לצילומים אחרים ויותר אומנותיים שדורשים הגדרות ידניות. פוקוס כמובן שניתן להגדיר ידנית...לכל מצלמה ניתן בעיקרון... ד"א(1), רושמים בילינסון....מבטאים בלינסון.. ;D זה מבלבל... ד"א(2), זה לא הגג שלי - חבר ד"א(3), רושמים Canon (לא דאבל n )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.