פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים לפני פחות מחודש עשיתי LAN עם המחשב הזה ועוד אחד והכל היה טוב, אתמול אני בא ורואה שפתאום המחשבים לא מזהים אחד את השני, אני לא יכול לשתף קבצים ולא כלום.מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים יש לך מדריכים פה בסטיקים שנמצאים בראש הפורום הזה. תגדיר את הרשת לפיהם. ו- אף פעם לא מזיק.
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר לפני פחות מחודש הגדרתי את הרשת לפי ההסבר שלך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298 עכשיו הכל פעל טוב ויפה עד שאתמול פתאום הם לא מזהים אחד את השני, אין לי מושג למה, הדבר היחידי שאני זוכר זה שהיה הפסקת חשמל, לא יודע איך זה קשור אבל אני כבר לא יודע מה לחשוב....עכשיו הייתי רוצה לנסות להגדיר הכל מחדש אבל אני לא יודע איך אני מוחק את מה שיש עכשיו, אתה אולי יכול להסביר בקצרה?
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים איזה חלונות יש על המחשבים?תבדוק אולי התקנת פיירוול שחוסם את הגישותגם יש סיכוי שזה אחד מהברוגזים של ווינדוס.. זה קורה אצלי לפחותאם זה לא מסתדר אחרי שאתה עושה ריסט אתה תמיד יכול להחזיר את הרג'יסטרי של לפני יומיים\שבוע\מתי שזה עבדבווינדוס 98 אתה נכנס דרך דוס ורושםscanregבXP אתה נכנס דרך הקונטרול פאנל לsystem restoreבהצלחה
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר לשתי המחשבים יש ווינדוס אקס פי והפייר וול לא קשור, הרשת פעלה לפני כשהוא היה enable וגם ליתר בטחון ניסיתי לעשות disable ועדיין לא פעל, עכשיו אני מעדיף אולי תיהיה דרך אחרת מ system restore אז אם רק יוכלו להגיד לי איך אני מבטל את כל ההגדרות הקודמות ואני יוכל להגדיר מחדש, זה אולי יצליח...
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים אתה עובד עם IPים אוטומטיים או ספציפיים?אם ספציפיים, תנסה להעביר לאוטומטים ואז להגדיר ספציפיים שוב.אם אוטומטיים, פתח חלון דוס (Start >> Run >> cmd), ותרשום:ipconfig /releaseipconfig /renew
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר אני באי פי ספציפי, ניסיתי להפוך לאוטומטי, רשמתי מה שאמרת ב cmd וב release במחשב אחד עשה את זה ובשני אמר שזה כבר release ואז רשמתי renew ובשתיהם זה רשם faild...הפעתי שוב לספציפי ושוב לא פעל...שאני אבין, עכשיו איך הוא מזהה את המחשב השני? לפי ה 255.255.255.0?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.