עבור לתוכן

בעיה בWiFi שלח- DLink DIR 655

Featured Replies

פורסם

מאז שקניתי את הראוטר DLink DIR 655 יש לו בעיות בבית שלי עם WiFi - סמארטפונים מתחברים וישר מתנתקים מהרשת האלחוטית בצורה מוזרה. לאח שלי יש את הפלאפון HTC Desire HD והוא מתנתק כול הזמן מהרשת וגם איפון 3. השתמשי בתוכנה wifi analyzing דרך הHTC וראיתי שהוא קולטת את הרשת כמו שצריך בדיאגרמה ואין סימן של ירידות קיצוניות פתאום.

יכול להיות שיש הגדרות מסוימות בנתב שצריכים לשנות בנוגע לחיבור אל-חוטי?

פורסם

לא יכול לעזור בבעיה אבל יש לי נתב דומה - והסמארטפונים פועלים תקין.

תנסה להחזיר את ההגדרות לDEFAULT

אם זה לא עובד וזה קורה מכמה פלאפונים\לפטופים אז הבעיה מהנתב

פורסם
  • מחבר

לא יכול לעזור בבעיה אבל יש לי נתב דומה - והסמארטפונים פועלים תקין.

תנסה להחזיר את ההגדרות לDEFAULT

אם זה לא עובד וזה קורה מכמה פלאפונים\לפטופים אז הבעיה מהנתב

משום מה כשהלכתי לחברה הם עשו לי Default להכול והכול פעל שם מעולה בבדיקות אבל בבית לא. יכול להיות בין המודם לראוטר ??

פורסם

כל המכשירים מתנתקים בבת אחת? מחשבים קווים גם מתנתקים מהאינטרנט?

פורסם
  • מחבר

כל המכשירים מתנתקים בבת אחת? מחשבים קווים גם מתנתקים מהאינטרנט?

מחשב קווי לא, אבל פלאפון כן.

פורסם

משום מה כשהלכתי לחברה הם עשו לי Default להכול והכול פעל שם מעולה בבדיקות אבל בבית לא. יכול להיות בין המודם לראוטר ??

אם זה היה בין המודם לראוטר אז הייתה אמורה להיות בעיה גם במחשבים הקוויים...

מה המרווח בין הניתוקים ? כמה זמן הם כן מחוברים לרשת ? איך אתה רואה שהאינטרנט מתנתק בסמארטפונים ?

פורסם

נסה לקבע IP לפי MAC לכל המכשירים יש מצב שיש התנגשות IP והם מתנתקים

פורסם
  • מחבר

אם זה היה בין המודם לראוטר אז הייתה אמורה להיות בעיה גם במחשבים הקוויים...

מה המרווח בין הניתוקים ? כמה זמן הם כן מחוברים לרשת ? איך אתה רואה שהאינטרנט מתנתק בסמארטפונים ?

די מהיר אני לא יכול להגיד לך כרגע בדיוק אבל כשאח שלי התחבר עם הפלאפון שלו אז הוא לא הצליח לשרוד (לא אין סמרטפון לבדוק איתו).

נסה לקבע IP לפי MAC לכל המכשירים יש מצב שיש התנגשות IP והם מתנתקים

אין סיכוי שזה הגורם... סיכוי קלוש

פורסם

תנסה אין לך מה להפסיד, תנסה גם להתחבר ללא הצפנה ואם זה תקין אז תחליף סוג הצפנה לנתב

פורסם
  • מחבר

תנסה אין לך מה להפסיד, תנסה גם להתחבר ללא הצפנה ואם זה תקין אז תחליף סוג הצפנה לנתב

מזאת אומר סוג הצפנה? אתה יודע איך לעשות את הדברים האלו?

פורסם

סוגי הצפנה למשל WPA2,WPA ,WEP וכו', יכול להיות שההצפנה שמוגדרת לך לא עובדת טוב עם הסמרטפונים

אז בתור התחלה שווה לנסות להתחבר ללא הצפנה ואם זה תקין אז לבחור הצפנה שתעבוד עם הסמרטפונים תקין

או לחילופין לעשות Mac filtering.

אפשרות שניה שהתקן מוגדר רק על N והסמרטפונים לא תומכים בתקן N זה גם יכול לגרום לניתוקים

אז צריך לשנות את התקן בראוטר שיתמוך בשאר התקנים b/g/n

אופציה שלישית התנגשות IP בין הסמרטפונים אבל הסבירות ממש נמוכה אבל שווה לנסות לקבע MAC לפי IP

איך עושים את זה ?

סוגי הצפנות נמצא בwireless setting > האפשרות האחרונה manual wireless network setup > בסוף

הרשימה יש security אתה יכול להגדיר משם סוגי הצפנה כרצונך

לגבי קיבוע IP לפי MAC זה נמצא ב network setting בסוף הרשימה

בדקתי את הכול באמולטור של הראוטר שלך http://support.dlink.com/emulators/dir655/

בהצלחה xyxthumbs.gif

סליחה על התגובה הכפולה זה קרה ממש בטעות מצטער

פורסם

סוגי הצפנה למשל WPA2,WPA ,WEP וכו', יכול להיות שההצפנה שמוגדרת לך לא עובדת טוב עם הסמרטפונים

אז בתור התחלה שווה לנסות להתחבר ללא הצפנה ואם זה תקין אז לבחור הצפנה שתעבוד עם הסמרטפונים תקין

או לחילופין לעשות Mac filtering.

אפשרות שניה שהתקן מוגדר רק על N והסמרטפונים לא תומכים בתקן N זה גם יכול לגרום לניתוקים

אז צריך לשנות את התקן בראוטר שיתמוך בשאר התקנים b/g/n

אופציה שלישית התנגשות IP בין הסמרטפונים אבל הסבירות ממש נמוכה אבל שווה לנסות לקבע MAC לפי IP

איך עושים את זה ?

סוגי הצפנות נמצא בwireless setting > האפשרות האחרונה manual wireless network setup > בסוף

הרשימה יש security אתה יכול להגדיר משם סוגי הצפנה כרצונך

לגבי קיבוע IP לפי MAC זה נמצא ב network setting בסוף הרשימה

בדקתי את הכול באמולטור של הראוטר שלך http://support.dlink.com/emulators/dir655/

בהצלחה :xyxthumbs:

סליחה על התגובה הכפולה זה קרה ממש בטעות מצטער

פורסם

^^^^

לא בטוח שזה יעזור מכיוון ש- HTC Desire HD תומך בכל ההצפנות ובכל התקנים - ניתן לראות כאן

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מפרסם הודעה אחרי שבועים אבל חשבתי שזה חסר טעם לפתוח שוב דיון על משהו שלא נפתר.

שמתי לב גם כשבטלתי את הסיסמא לרשת האלחוטית עדין בiPhone אני רואה שהרשת מאובטחת בסיסמא כולשהי ואני לא יכול להכנס ואין לי מושג למה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים