עבור לתוכן

נורת הלד הכחולה במסך סמסונג 2333T כל הזמן מהבהבת כשהמחשב מכובה

Featured Replies

פורסם

אהלן

היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור.

הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין.

אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע?

חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.

פורסם

יש לי מסך אחר של סמסונג, והלד שלה אדם ולא כחול, אבל גם הוא מהבהב במצב המתנה - כך שאני מניח שכך זה אמור להיות גם במסך שלך. מציק? תכבה את המסך לגמרי.

פורסם
  • מחבר

במצב המתנה זה עוד בסדר.

אבל למה כשאני מכבה את המחשב לגמרי הוא עדיין מהבהב?

אולי צריך להגדיר משהו בביוס? (כי במחשב הזה גם הלייזר של העכבר נשאר דולק כשהמחשב מכובה)

פורסם

אחי, יש משהו שכנראה אתה לא מבין - כיבוי של המחשב אינו אומר כיבוי של המסך. כאשר אתה מכבה את המחשב המסך מפסיק לקבל אות, אבל הוא לא נכבה, כי אף אחד לא אמר לו לכבות. במקום זאת המסך נכנס למצב המתנה, שממנו הוא יעבור אוטומאטית למצב דלוק ברגע שהוא מקבל אות - נניח, כאשר אתה מדליק את המחשב. יותר הגיוני עכשיו?

ולגבי העכבר, שזה עניין נפרד לחלוטין - בחלק מלוחות האם יש אופצייה של טעינה דרך הUSB (כולם או חלקם) גם כשהמחשב כבוי. כמובן שבמצב זה המחשב אינו מבדיל בין עכבר ובין מכשיר שאשכרה דורש טעינה, ולכן הוא מספק לו זרם בכל מקרה. אופציה זו כן אמורה להיות ניתנת לכיבוי מהביוס - או שפשוט תבדוק האם זה קורה בכל חיבורי הUSB.

פורסם

אני כבר שנתיים מכבה את מסך הסמסונג שלי ידנית כל לילה. רק בגלל האור הכחול הזה.

אם הייתי יכול הייתי שם עליו מדבקה, אבל העיצוב של ה-953BW לא מאפשר לכסות את האור המעצבן הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים