עבור לתוכן

כרטיס מסך חם

Featured Replies

פורסם

יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו?

תודה.

פורסם

למה אתה חושב שהמשחק נתקע בגלל טמפ' ?

אתה בדקתה מה טמפ' כרטיס המסך במאמץ ?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת למה אני חושב? אם הכרטיס מסך שלי חם הגיוני שהוא יתקע באמצע משחק מכיוון שהוא עובד יותר מאשר כשהוא במנוחה. ובדקתי עם OCCT והוא עמד על 63C בערך.

פורסם

63C זה לא כזה חם לכרטיס מסך במאמץ.

פורסם

זה אפילו לא חם בכלל, יש כאלה שעוברים את ה-100c בלי בעייה.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם הבדיקות מאמץ האלה לא שוחקות את הכרטיס לטווח הקצר וגורמות לו לבלאי מהר? בתוכנה Speed Fan מופיע לי סמל של להבה ליד הטמפרטורה של ה- GPU אז הסקתי מזה שהוא חם. ולמה המשחק נתקע לי מידי פעם?

פורסם

משחקים אחרים ניסיתה ? אולי יש בעיה במשחק הספציפי הזה ?

יש תקיעות במצבים נוספים פרט למשחק ??

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי משחקים אחרים, וסיימתי כבר את המשחק. ואין לי תקיעות במצבים נוספים.

פורסם
  • מחבר

אז, כיצד אני יכול לקרר את הכרטיס שלי?

פורסם

עם גוף קירור טוב יותר \ סירקולציית אוויר טובה יותר. אבל אתה בכלל לא צריך את זה, הטמפרטורה שלך מצויינת.

פורסם

עד 90 מעלות זה בגבול הטוב מעל לזה יכול לגרום לתקיעות תלוי בכרטיס,

הכרטיס שלך די ישן אולי הוא מתקשה להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, טמפרטורה גבוה בהחלט יכולה לגרום לתקיעות.

הטמפרטורה שלך די טובה, תוריד בהגדרות גרפיקה של המשחק תבדוק אים עדיין יש תקיעות.

פורסם
  • מחבר

שני דברים:

1. למה מופיע לי בתוכנה Speed Fan סמל של אש ליד הטמפרטורת כ. מסך?

2. לא נראה לי שזה בגלל שהכרטיס שלי ישן, הצלחתי לשחק בקרייסיס 2 בלי שום בעיה אז למה במשחק ישן יותר הוא נתקע? מה שנראה לי שאולי ההעתק המסוים של המשחק שיש לי הוא הבעייתי.

פורסם

הסמל של האש הוא סתם פיצ'ר בתוכנה. אתה רואה אש כאשר הטמפרטורה עולה אל מעבר לטמפרטורה הנורמאלית אותה אתה מגדיר.

ניתן לשנות את זה באפשרויות.

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה את זה?

פורסם

טוב אז ככה.

הכרטיס שלי 4870 במצב מנוחה זה 80 מעלות אז אין לך הרבה מה לדאוג..

אבל אם בכל מקרה אתה רוצה לקרר אותו אתה צריך לפתוח את הכרטיס לגמרי להחליף לו את הגריז הטרמי שלו למשהו איכותי וגם לנקות אותו

מכל האבק שהצטבר בו . ואז הוא יהיה כמו ביום שקנית אותו רק על תישכח להעריק את עצמך להארכה שלא תגרום נזק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים