עבור לתוכן

פידבקים כקונה בeBay

Featured Replies

פורסם

האם זה לגיטימי שאני מחכה עד שהמוצר יגיע על מנת לראות שהוא באמת במצב טוב ורק אז משאיר פידבק? פשוט המוכרים משאירים לי פידבק ולא נעים לי שהם מחכים.

פורסם

לגיטימי לחכות עד שהמוצר יגיע ואז להתלונן לפייפאל שלא קיבלת כלום ולקבל החזר כספי מלא למרות שהמוצר אצלך ואז לתת פידבק חיובי למוכר?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי (?)

פורסם

לגיטימי לחלוטין.

אתה לא יכול להיות בטוח שקיבלת את מה שהזמנת עד שזה הגיע אליך, אז רק כשאתה רואה שהמוצר תקין וזה מה שהזמנת רק אז אתה יכול להגיד שהמוכר אמין...

אני אישית גם נוהג ככה, ומשאיר פידבק רק כשיש לי את המוצר ביד ופועל

פורסם

כל לגטימי, אני משאיר פידבקים רק אחרי שהמוצר מגיע

פורסם

פידבק שלילי זה עוד קלף שיש לך כדי להרתיע מוכרים, ודואג לגרום להם לשמור על המוצרים ועל התיאור שלהם באתר.

אישית אני תמיד נותן פידבק רק לאחר שיש לי את המוצר ביד לפחות יומיים, זמן לגלות אם יש במוצר דפקטים.

המוכרים יודעים את זה, ואיום בפידבק שלילי לרוב יסתיים בכך שמוכר ינסה לפייס אותך במידה ומשהו לא תקין

פורסם
  • מחבר

זה טוב לדעת, אך אני לא בא לסחוט אף אחד.

תודה על התשובות.

בעקרון הזמנתי מספר דגמים של מכוניות שלפי התיאור הם חדשות בקופסא, אין פה יותר מדי מקום לתקלות, בדיקה זריזה תתן לי אפשרות לתת פידבק ישר אחרי שאקבל את המוצר לפי דעתי.

פורסם

מטרת הפידבק היא לא לסחוט את המוכר, גם הוא יכול להגיש עליך פידבק שיסתיים בכך שלא ירצו למכור לך.

השימוש הנכון לדוגמה במקרה שלך, הוא אם אחד הדגמים לא זהה לתיאור המופיע באתר בצורה דיי בולטת, ניתן לתת בפידבק הערה שהמוצר לא זהה לתיאור. זה יגרום למוכר לדייק יותר בפעמים הבאות בתיאור המוצרים.

פורסם

שאלה מוזרה למדי. על סמך מה אתה רוצה לתת פידבק אם המוצר לא הגיע?

המוכר נותן לך פידבק מיד אחרי שהוא מקבל את הכסף, אתה נותן את הפידבק אחרי שאתה מקבל את המוצר ובודק שהכל תקין. מה יותר הגיוני מזה?

פורסם

מטרת הפידבק היא לא לסחוט את המוכר, גם הוא יכול להגיש עליך פידבק שיסתיים בכך שלא ירצו למכור לך.

בלתי אפשרי. המדיניות האחרונה של eBay לא מאפשרת למוכר לתת פידבק שלילי על הקונה. רק חיובי או כלום.

פורסם

המוכר יכול לפתוח CASE נגד הקונה

פורסם

מה הקשר קייס?

פורסם

עדיין. הכוונה הייתה לפידבקים. קייסים זה נושא אחר.

ובכל אופן, איזה קייס כבר תפתח על קונה? הדבר היחידי שעולה לי לראש כרגע זה Unpaid Item, וזה "רק" נותן לך Strike על החשבון... בטח שלא סוגר אותו.

פורסם

בלתי אפשרי. המדיניות האחרונה של eBay לא מאפשרת למוכר לתת פידבק שלילי על הקונה. רק חיובי או כלום.

זה נכון. אם כי שתדע שבגלל המגבלה החדשה הזאת יש רשימות שחורות של קונים מחוץ לאייבי שמוכר יכול להכניס אותך אליהם אם תעצבן אותו.

כמו כן, אם תרבה לתת פידבאקים שלילים מוכרים יכולים לראות את זה ולא יהיו מעונינים למכור לך.

גם אם יש לך ( UPI STRIKES (Unpaid Item מוכרים יכולים להגביל מכירות אליך דרך ההגדרות מוכר באייבי.

אז כפי שאתה רואה לכל ACTION THERE IS AN EQUAL AN OPPOSITE REACTION.

גם תמיד יש את אפשרות שהם פשוט יתבעו אותך על הוצאת דיבה במידה ואתה מנסה להתנכל להם או מרמה אותם או סתם כי זה פוגע בעסק שלהם.

נ.ב

יש לך 60 יום לתת פידבאק לפני שזה נכנס לארכיון ואפשרות זאת נגנזת ממך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים