עבור לתוכן

שאלה בקשר לHDMI

Featured Replies

פורסם

לפי מה שזכור לי HDMI ו- DVI זה חיבור זהה רק שלא מעביר קול לא?

היום הייתי בחנות כדי לקנות כבל של DVI לHDMI כדי לחבר את המחשב לטלווזיה

המוכר אמר שאני צריך להחליף כרטיס מסך כי לי יראו עם זה טוב

יש לי כרטיס מסך 8400GS וטלווזיה FULL HD, אני בסך הכל רוצה לראות עם זה סרטים לא יותר מיזה..

להחליף כרטיס?

פורסם

אתה לא חייב להחליף כרטיס מסך אבל האם את הסאונד תעביר בכבלים נוספים. אתה יכול לפתור את הבעיה ברכישת כרטיס מסך עם יציאת HDMI בעלות של 200-300 ש"ח . אם זה לא מפריע לך תישאר עם המצב הקיים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם זה רק בשביל סרטים אז הכבל שאני רוצה זה אותה איכות לא?

כי אם אני יקנה כרטיס חדש צריך גם כבל זה יצא יותר.. סתם סרט.. אם זה לא פוגע באיכות אני מעדיף להישאר עם שלי

פורסם

אתה לא חייב להחליף כרטיס מסך אבל האם את הסאונד תעביר בכבלים נוספים. אתה יכול לפתור את הבעיה ברכישת כרטיס מסך עם יציאת HDMI בעלות של 200-300 ש"ח . אם זה לא מפריע לך תישאר עם המצב הקיים.

יש לו יציאת HDMI בכרטיס מסך,

ולא הבנתי כבל hdmi מעביר גם סאונד??

פורסם

raiman1 אין לו יציאת hdmi. הוא הלך לקנות כבל מdvi (כרטיס מסך) לhdmi (טלויזיה).

פורסם
כאן דווקא כתוב שיש בכרטיס HDMI
פורסם
  • מחבר

בדגם הספציפי הזה יש, בשלי אין אחי

פורסם

גם אם היה לו HDMI זה ממש לא היה משנה מכיוון שנוידיה שילבה את התכונה להעברת קול רק מסדרת 2XX.

פורסם

גם אם היה לו HDMI זה ממש לא היה משנה מכיוון שנוידיה שילבה את התכונה להעברת קול רק מסדרת 2XX.

לא מדויק. ניתן לג'מפר את הסאונד ללוח האם בכרטיסים מסדרה 8.

פורסם

ראשית, בדוק את האופציות הקיימות בלוח האם. חלק מהלוחות חיבור אודיו דיגיטלי (SPDIF) בלוח ו/או בפנל האחורי. חיבור האודיו הדיגיטלי יתאים לשימוש בעזרת מתאם DVI-HDMI הכולל חיבור אודיו חיצוני.

אבל, כשאני חושב על זה... זה יהיה סתם ביזבוז להעביר אות צליל היקפי דיגיטלי לטלוויזיה (סטריאו בלבד?) ואם הטלוויזיה כוללת חיבור לכניסת אות אודיו אנלוגי שיכול לפעול בזמן שהיא במצב HDMI אז פשוט התחבר אילו עם יציאת האודיאו של המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים