עבור לתוכן

עזרה בחיבור שקעי רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.קודם כל מקווה שהגעתי למקום הנכון אז ככה יש לי עסק פתחתי משרד.וקיבלתי את המשרד עם ארון תקשורת שיש בו 3 כבלי רשת שיוצאים ב3 חורים בקירות (כלומר החוטים לא מחוברים לשום דבר אלא צריך לחבר אותם לשקע) אז ככה רציתי להניח את הראוטר בארון תקשורת לחבר לו צד אחד של כבל רשת עם חיבור שמתאים לראוטר וובצד השני ליצור שקע בקיר של רשת. .שאליו אפשר לחבר מחשב ואז אוטומטית הוא יתחבר לראוטר ככה אני רוצה ליצור 3 נקודות . אני מציין שרק הכבלים מונחים שיוצא מכל קצה גגידים. יש לי את הלחצן השאלה שלי איך מחברים לכל צד של הכבל(שהקצה שבארון יחובר לראוטר והקצה השני ישמש בעצם לחיבור שקע שאליו אפשר לחבר מחשב) מקווה שהבנתם אותי.תודה על העזרה

פורסם

ranv9 שלום,

אם הבנתי אותך נכון אתה מעוניין לחבר את הראש ל-8 החוטים מכל צד של הכבל.

הנה מדריך:

http://www.wikihow.com/Make-a-Network-Cable

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא הבנת אותי אחי.יש לי 3כבלים שקצה אחד יוצא מחור רגיל בקיר(כלומר צריך לחבר לו שקע שאליו יהיה אפשר לחבר כבל רגיל מהמחשב) והצד השני יוצא בארון תקשורת כלומר בארון תקשורת יש 3 קצוות של כבל רשת שלכל אחד מהם צריך לחבר ״ראש״ שמתחבר לכל כניסה בראוטר .התוצאה הסופית שאני יחבר כבל רשת מהמחשב לשקע בקיר אז המחשב יחובר ישירות לראוטר

פורסם

ranv9 שלום,

אם הבנתי אותך נכון עכשיו, יש לך כבל שעובר דרך הקיר כאשר צד אחד שלו נמצא בארון תקשורת והצד השני יוצא בחדר כלשהו.

בצד של ארון התקשורת אתה רק צריך להוסיף ראש לכבל ולחבר אותו ישירות לנתב.

בצד השני אתה רוצה להתקין תקע נקבה-נקבה בקיר. כך שסך הכל יהיו שני כבלי רשת. הראשון מהמחשב לקיר והשני מהקיר ישירות לנתב.

חיבור של מחשב לנתב הוא על ידי כבל רשת ישר או מוצלב (לרוב, הנתבים יודעים לעבוד עם שניהם).

אם חילקת את הדרך לנתב לשני כבלים, חבר את המחשב לקיר עם כבל ישר.

מחיר תקע (שקע קיר) נקבה-נקבה Cat6 - בערך 18 ש"ח.

מידע שעשוי לעזור לך:

http://www.netcheif.com/Articles/Cabeling/cabeling.htm

מקווה שעכשיו הבנתי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל באמת תודה רבה על העזרה והפעם באמת לזה התכוונתי רק לוודא שאנחנו בסדר.הכבל שיוצא מהארון מחבר לו ראש רגיל שמתחבר לנתב. מהקצה השני נראה לי שיש לי בעיה קצת איך אני מחבר את זה שקע (עדין לא קניתי לכן יכול להיות שעכשיו זה קצת קשה לי להבין)כלומר איזה צבעים מתחברים לתקע עצמו ,איזה סדר,האם בכל השקעים זה אותם חיבורים? . והכבל השני מהמחשב לשקע בקיר זה כבל ישר שבכל צד שלו ש בעצם ראש רגיל כן?

פורסם

ranv9 שלום,

לגבי איך מחברים את הצד של הנתב לשקע בקיר, הנה מדריך:

http://www.handymanhowto.com/2009/01/19/how-to-install-an-ethernet-jack-for-a-home-network/

לגבי הצד בין המחשב לקיר, כבל ישר.

אחרי שזה נאמר, הדבר שאתה מתכוון לעשות מצריך הרבה עבודה ולפי דעתי הוא מיותר אם אתה מתכוון לחבר רק שלושה מחשבים.

בדרך כלל אם לא הולכים לרשת משרד בצורה רצינית אתה יכול לקחת כבל רשת מספיק ארוך שיחבר ישירות בין המחשב לנתב ופשוט עושה עם מקדחה חור קטן בקיר ומעביר אותו משם. יחסוך לך הרבה עבודה וכסף.

אפשרות אחרת היא להעביר את האינטרנט דרך רשת החשמל, זה יותר יקר אבל פתרון טוב למקרה ואתה מעוניין להתרחב או להזיז את המחשבים ממקום למקום.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה מצטער שלא עדכנתי פשוט לא היה לי גישה לאינטרנט בימים האחרונים סה"כ קראתי את מה שייעצת לי ועוד מספר מדריכים באינטרנט

כנראה בתחלית שבוע הבא אני יעבוד על זה ויעדכן כמובן אם הצלחתי

סה"כ מבחינת עלויות אין לי כ"כ הרבה השקעה וגם עבודה

כי בכל זאת הכל כבר מוכן אני צריך רק לבצע את החיבורים ,שקעים של רשת קיבלתי מהחשמלאי

אז אם אני מבין נכון יש לי רק לבצע חיבורים שבכל אופן אני יכול לחבר רק 4 חוטים בכל צד שהרשת תעבוד

לפי איך שאני מסתכל על התמונה המלאה העבודה נראית לי די פשוטה ולא מצריכה זמן יותר מדי ממשוך נכון ?

ולשקע לפי המדריך אני מחבר את הצבעים לפי המספר כמו שאני מחבר בצד השני (כלומר של הראש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים