פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים מחבר אין קשר זה שתי שאלות שונותנראה שאין פה אנשים שמבינים בהימורים טובים וזה חבל אתם לא תגיעו רחוק ללא הימוריםצאו מהבועה הזאת של המחשב ותתחילו להפקיד כסף לאתרים בחו'ל תפסיקו לממן את הווינר והטוטו שגונבים אותכם
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים אתם לא תגיעו רחוק ללא הימוריםאני הפסדתי המון עד היום תאמינו לי שאני מנוסהאם זה לא היה עצוב זה היה יכול להיות דיי מצחיק..
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים נראה שאין פה אנשים שמבינים בהימורים טובים וזה חבל אתם לא תגיעו רחוק ללא הימוריםצאו מהבועה הזאת של המחשב ותתחילו להפקיד כסף לאתרים בחו'ל תפסיקו לממן את הווינר והטוטו שגונבים אותכםלא תגיעו רחוק ללא הימורים? אפילו הטופ העולמי בפוקר מאבד את כל הכסף לפעמים וזקוק להלוואות.אם אתה חושב שהמועצה להימורים בספורט מרמים אז תדע שזה לא שונה בחו"ל. ההבדל הוא שהטוטו והווינר מחוייבים להשקיע בחינוך ובספורטבארץ, הרבה יותר עדיף מאשר שהמדינה תפסיד כסף.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים המינימום שלי הוא שולחנות פוקר שהמשתתפים בו מעשנים סיגרים בשווי של משכורת ממוצעת במשק.מלבד זאת אני נוהג לשחק Baccarat בקזינו-רויאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.