עבור לתוכן

מישהו ניסה את WINDOWS 8 ?

Featured Replies

פורסם

מישהו ניסה את WINDOWS 8 ?

מה אתם חושבים עליו יציב מספיק כדי לנסות אותו בכלל ?

פורסם

אין תלונות על יציבות

פורסם

בשביל מה להקדים את המאוחר.

הרי עד שהוא לא יצא זה לא רעיון כל כך טוב לעבוד איתו כמערכת ראשית.

פורסם

התקנתי אותו על מכונה וירטואלית, הוא די יציב לשימוש, הדפדפן פועל, תוכנות פועלות, אין עברית כרגע, בכל מקרה לא העמסתי יותר מדי.

אהבתי את מנהל המשימות.

מקווה שתהיה בחירה לגבי המסך הראשי בין ממשק המטרו לדסקטופ.

בנוסף לא ניתן לצאת מאפליקציות המטרו אלא רק לסגור אותם דרך מנהל המשימות, ברגע שעוברים לחלון אחר האפליקצית עוברת למצב suspended, וכביכול צורכות מעט משאבים - לפי מה שהבנתי זה חלק ממהות ממשק המטרו, מקווה שלא ישאר כך.

פורסם

יציב? ממש לא. 5 דקות אחרי סיום ההתקנה הצלחתי לרסק אותו מבלי להתקין תוכנה נוספת או לחבר לרשת.

המחשב אומנם לא היה חדש אבל משמש כעמדת בדיקה לדימותים של XP,7 ללא בעיות.

Windows 8 Developer Preview לא מומלץ, עדיף לחכות לבטא.

פורסם

ממשק המטרו קצת מעצבן, אי אפשר לצאת מיישומים, סייר חלונות נחמד, סה"כ צריך עוד לעבוד הרבה על הפיתוח של מערכת ההפעלה הזאת. לפי דעתי ממשק המטרו לא צריך להיות ברירת מחדל, אלא לתת למשתמש לבחור את סביבת העבודה שלו.

פורסם

דווקא זה שהיישומים לא נסגרים ורק מושהים יכול להיות נחמד, זה בשימוש כבר באנדרואיד וIOS

פורסם

ניסיתי להתקין על VM אבל זה לא עובד לי... :'(

פורסם

דווקא זה שהיישומים לא נסגרים ורק מושהים יכול להיות נחמד, זה בשימוש כבר באנדרואיד וIOS

לא מסכים, חייבת להיות האפשרות לסגור את היישום ולא דרך מנהל המשימות.

על המחשב הנייח אולי אפשר להעמיס אבל לא מבין איך הדבר עולה בקנה אחד עם המטרה של לחסוך בזיכרון בסמארטפון וטאבלטים.

ודרך אגב הזיכרון שנצרך ע"י היישום נשאר אותו הדבר גם שהוא ב-suspended.

התקנתי תוכנות נוספות ולא חוויתי שום קריסה עד עכשיו, הכל עובד חלק.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין על VM אבל זה לא עובד לי... :'(

תוריד VMWARE 8

פורסם

ננסה.

tnx

פורסם

מעקב

פורסם

אוי ווי.

מה הם עשו?

Dislike.

לקח לי שנה לקלוט איך אני "יוצא" מהאפחיקציות של המטרו- היה הורג אותם לעשות איקס קטן? והאינטנטר אקספלורר... :puke: בלתי שמיש בעליל. גם ברגיל (לא מטרו)- :puke: מי הגאון שחשב שיש מספיק מקום לשורת כתובת ולכל הטבים בשורה אחת? לי אין. אין מקום לטאב אחד אפילו. והעיצוב... כל הכבוד להם. הם יודעים לעשות ריבועים בצבע אחיד. באמת כל הכבוד. וכפתור הסטארט הממשק הרגיל- איך הוא בדיוק קשור עיצובית לשאר הבאר? הוא ממש לא.

וכממזערים אפליקציות במטרו, הן ממשיכות לנגן! אז מה הקטע? למה אין סגירה, או לפחות שישתיק אותו? ואז צריך להיכנס לטאסק מנג'ר. מאוד הגיוני- כדי לסגור אפליקצייה צריך להיכנס לטאסק מנג'ר.

כל מה שהיה טוב הם הרסו והוסיפו על זה רע.

מערכת נוראית. אני לא משדרג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים