עבור לתוכן

סדרות חורף 2011

Featured Replies

פורסם

יש מצב שמישהו מביא לי לוח שידורים של כל הסדרות שעומדות להתחיל? חדשות וישנות(עונות חדשות).

ואשמח אם תמליצו על משהו שנשמע טוב. אני אישית ממש מחכה לטרה נובה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

לא יודע למה, אבל יש לי חשק מטורף לחזור לראות pilot של כל סדרה שממש אהבתי. האם זה קרה למישהו פעם? :lol:

ותודה על האתר.

פורסם

יש 4 סדרות מעולות שאני מחכה להם.

קודם כל יש את tera nova שלה אני הכי מצפה.

אחר כך יש את alcatraz שגם חייב להיות טוב.

יש גם את grimm ואת once upon a time שהם פנטזיות..

אל תשכח שתכף יתחיל גם על טבעי/ דקסטר/פרינג'.

פורסם

עונה 7 של How I met your Mother התחילה אתמול :xyxthumbs:

פורסם

Blue Mountain State - יצאה עכשיו. בינתיים יצא רק פרק אחד.

2 אוקטובר- DEXTER

תחילת 2012(ינואר) -CALIFORNICATION

תחילת 2012 (לא יודע מתי בדיוק) - MAD MEN

פורסם

שכחתי להזכיר לגבי האוס, כבר אתמול הדליפו את הפרק הראשון של העונה ה8.

פורסם

Blue Mountain State - יצאה עכשיו. בינתיים יצא רק פרק אחד.

2 אוקטובר- DEXTER

תחילת 2012(ינואר) -CALIFORNICATION

תחילת 2012 (לא יודע מתי בדיוק) - MAD MEN

חשבתי ש californication נגמרה, טוב לדעת..

פורסם

לאחרונה אני שם לב שהרמה של הסדרות יורדת מעונה לעונה.

אם זה בעלילות מטומטמות של ניקיטה והשיחות עם רוסים במבטא רוסי-אמריקקי דבילי, או אם זה הסדרה האחרונה שראיתי, בעצם התחלתי לראות ועזבתי לאחר 2 פרקים ראשונים - Lost Girl. שזה מסתכם ב:

דמות ראשית הרגה בנאדם בגלל שהציק לחברה שלה, חמש דקות אחרי זה היא מתחרטת על כל האנשים שהרגה, רבע שעה מאוחר יותר ממשיכה להרוג אנשים כמו זבובים בלי שום רגשי חרטה. דבילי והוליוודי משהו.

Falling Skies עוד איכשהו היתה בסדר ודי מעניינת. אבל הפרק האחרון של העונה הראשונה מה-זה-פאקינג-איכזב. כל העונה מבוססת על זה שאנשים רוצים אשכרה לשרוד מהפלישה והחייזרים, ובסוף העונה [ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר][ספוילר] קבוצה קטנה של רמבואים רצה לעבר ה-פאקינג-מבצר של החייזרים וכמובן כולם מתים חוץ מהדמויות הראשיות. פאקינג-דבילי-והוליוודי משהו.

[סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר][סוף ספוילר]

הא, וכמובן שאיך לא אני חייב להזכיר: כל הסדרות האיכותיות מתבטלות. ורק חרא טהור שהזכרתי (חוץ מfalling skies) נשאר ומקבל עונה שניה.

פורסם

מסכים.. מתגעגע ל 24 וכל מני..

הגעתי למצב שאני רואה GLEE.. למרות שהעלילה טפשית, הקאברים לא רעים בכלל!

פורסם

יצא הפרק הראשון של DEXTER. יותר נכון,דלף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים