עבור לתוכן

מחשב ב3500 עם מסך בלי צורב

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה...

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב..

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, ואני צריך קשיח 500GB, לא צריך יותר

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-5, לא רוצה קירור סטוק אבל משהו מינימלי..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS, אלא אם יש משהו יותר זול..

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אממממ.. לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא נראה לי, אולי רק לכרטיס מסך, אני מקווה שתוכלו לדחוס בתקציב GTX 560 TI..

תודה מראש לעוזרים! :)

עריכה:

אם יש משהו נגיד ב3700 שיהיה די עדיף, מבחינת איכות או שדרוג לעתיד, אני אעריך את זה מאוד אם תציינו את זה כדי שאני אעה את השיקולים שלי :)

ומה אתם אומרים על המפרט הזה h t tp://tms.co.il/preview/spec/6q8khpej אפשר להוציא יותר חזק? (תורידו רווחים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים