עבור לתוכן

מעבר למהירות 30 מגה ושאלת המודם

Featured Replies

פורסם

היי,

כרגע אני גולש במהירות 15 מגה בתשתית בזק וספקית בזק בינלאומי.

רציתי לשדרג ל-30 מגה, אבל הם אמרו לי שבשביל זה אני צריך להחליף לנתב מתקדם יותר ולהתחייב לנתב הזה לשנתיים.

אבל אני לא רוצה להתחייב לשנתיים.

השאלה היא כזו: איך אפשר בכל זאת לשדרג מבלי ההתחייבות הזו?

למשל אם אני אקנה בעצמי נתב TP-WR1043ND, ופשוט אבקש מבזק לספק לי את המהירות, זה יעבוד?

פורסם

יעבוד ברור, אל תתחייב לשום "ראוטר גניבה"....

פורסם

היי Polk,

על מנת שהאינטרנט יעבוד בצורה תקינה במהירות 30 מגה,

מומלץ לשדרג לראוטר בתקן N.

תוכל לעשות זאת על ידי מודם ראוטר של חברת בזק (ובתנאי המכירה שלהם),

או על ידי קבלת מודם מתאים מבזק, ורכישת ראוטר באופן עצמאי.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

^^

הוא שאל אם שווה לו להתחייב כי הוא לא רוצה להתחייב, אז להציע לו התחייבות זה קצת פחות רלוונטי, מה גם שהראוטר שהוא הביא עובד בתקן N שכן מתאים לדרישה שלו..

פורסם

בבזק מהירות של 20 מגה מחייב אותך במודם VDSL.

העניין שאין להם רק מודם בלבד ויש להם רק מודם משולב נתב.

הנתב שאתה אמרת זה נטו נתב.

אתה חייב מודם VDSL.

ויש עליו התחייבות לשנתיים.

אבל אם אתה נשאר בבזק אתה לא משלם עליו בכלל.

הדרך היחידה שלך לא לשלם על זה, זה לקנות מחול מודם VDSL.

פורסם

אני מחובר כבר שנה לחבילה של 20 מגה (נזק+נזב"ל) והתחייבתי למודם נתב אלחוטי לשנתיים.

קיבלתי מהם Netgear VVG2000 והוא אמנם יפה (לבן ללא אנטנה חיצונית) אך זה בערך הכל.

הוא לא נוח להגדרה והוא מתנתק מדי פעם או מתחבר כך שהעברת קבצים עובדת אבל לא ניתן לגלוש (לפחות לפי שמות אתרים, לא ניסיתי כתובות IP).

אם יש לך אופציה לבחור מודם אחר, שווה לבדוק.

פורסם

יש את הDLINK 6740 שמומלץ מבין ה2.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סוג של הקפצה:

משהו לא כ"כ ברור לי. אם אני משדרג ל 20-30 מגה אז אני לא מקבל מבזק מודם (שאליו אני יכול לחבר את ה 1043 שלי?)? האם אני חייב לרכוש מודם VDSL בין אם דרכם או בנפרד?

פורסם

אתה מקבל מהם מודם VDSL שמשולב עם נתב. זו האופציה היחידה. אני מניח שאפשר להגדיר אותו כמודם בלבד אבל זה לא משהו שהם תומכים בו אז תיאלץ לעשות זאת לבד.

פורסם

רק שזה לא מקבל אלא רוכש מהם בחיוב-זיכוי שמחייב אותי להיות איתם שנתיים

(אחרת אני נושא בעלות מופקעת(?) של הנתב שהיא 600 ש"ח).

נכון?

פורסם

לא מכיר את עניין רכישת הנתב מהם בסכום המלא ללא התחייבות ולא את הסכום. תבדוק אם יוצא לך יותר זול מאשר קניית מודם VDSL מחו"ל...אפילו אם טיפה יותר יקר לדעתי עדיין עדיף על התחייבות.

פורסם

תמיד אפשר לעבור ל-HOT המודם שם ללא התחייבות...

מאמין שתקבל תנאים משתלמים בגלל המעבר.

גם אם לא תעבור תמיד אפשר להודיע על שקיבלת עסקה טובה יותר מהוט ולקבל את המודם בתנאים חדשים...

פורסם

שכחתי להוסיף ראוטר בתקן G מאפשר העברת נתונים של עד 54MBPS במרחקים סבירים מהראוטר,

בכל ראוטר אלחוטי גם N ככל שמתרחקים ממנו המהירות התקשורת יורדת.

חבל שהחברה מבזק לא מכירים את התקנים והציודים...

בקשר לעלות המודם שהספק יספוג אותה... הרי אין לך שימוש בציוד עם ספק אחר... שיחכרו אותו כמו HOT...

פורסם

גם אני ממליץ לך לעבור ל-HOT

יש להם מודם חדש שנקרא הוטבוקס שעובד ממש מושלם

אתה יכול להוסיף 10 ש"ח בשביל תכונת הראוטר שלו (לא מומלץ) או לקנות ראוטר כמו שרצית בהתחלה (מאוד מומלץ)

בעבר הייתי מחובר לבזק וסבלתי מהרבה תקלות של סינכרון. בהוט זה לא קיים. הגלישה מהירה ויציבה.

פורסם

גם אני ממליץ לך לעבור ל-HOT

יש להם מודם חדש שנקרא הוטבוקס שעובד ממש מושלם

אתה יכול להוסיף 10 ש"ח בשביל תכונת הראוטר שלו (לא מומלץ) או לקנות ראוטר כמו שרצית בהתחלה (מאוד מומלץ)

בעבר הייתי מחובר לבזק וסבלתי מהרבה תקלות של סינכרון. בהוט זה לא קיים. הגלישה מהירה ויציבה.

מסכים איתך רק לא לגבי הסנכרון

אני הייתי בבזק חברה מגעילה כוחנית ותחמנית ברמות הקשות.

נתנו לי גם ראוטר שיש לי כבר ראוטר שלהם שאין לי שימוש לא בזה ולא בזה,

אחר כך רצו לחייב אותי 440 שקל קנה יציאה למזלי שמרתי את הטלפון של הטכנאי הוא התנצל בא לקחת אותו עדכן במערכת שהוא ביטל את הנתב,וככה ברחתי כל עוד נפשי בי מהם לאחר 6 שנים.

אני בהוט 30 מגה עם HOTבוקס כמודם בלבד,וראוטר מחובר אליו עובד פיקס,

בעיות לבנתיים אין ואני חורש את הקו הזה,אין עלות של קו טלפון קל עוד 25 שקל ביזיון של בזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים