עבור לתוכן

עזרה|תרגום אנגלית

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתרגם לי ?

You put debug on in settings>application>development?

Then get flashtool v. 3.0.0: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746

Using that, click flash, choose the first azuzu file (should be downgrade file), plug your phone in and turn it off, hold the back button while it's turning off, once it's off it should go into flash mode and flash the kernel downgrade.

Unplug the phone and turn it on, plug it back in, the flash tool should detect it, go to the advanced option on the top bar of flash tool then root and choose psneuter, let it be for a minute, phone should shut off and reboot.

Turn it off when it does and take the battery out, click flash once again on flash tool and choose the second azuzu file, (should be upgrade), okay that and plug the usb cord into your phone, holding the back button, put the battery into your phone, should go into flash mode once again and flash the kernel upgrade, unplug your phone and turn it on.

When it boots up, click ask root perms on flash tool, look at your phone (unlock it if its locked) and choose allow superuser, Xrecovery option should be enabled on flash tool, click on it.

Voila! You're rooted and have everything you need to install custom roms.

פורסם

האנגלית מאוד בסיסית - אם אתה מתעסק עם עדכוני קושחה ושאר הטוויקים למיניהם, כדי שתדע לפחות את זה...

בנתיים google translate אמור לעזור (גם אם לא בצורה דידקטית טובה)

פורסם
  • מחבר

תאמין לי ניסיתי ונערס לי איזה 4 פעמים הניד, התקנתי תROM איזה 4 פעמים מי חדש ....ביגלל זה...

פורסם

אז מצא חבר שמבין קצת או שיש לו ניסיון. חבל על המכשיר.

לחלופין, שאל בפורומים של אנדרויד, יש קהילה מכובדת בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני אומר שתרגמתי בגוגל זה תרגם גרוע אז אני צריך מישהו שהתרגם לי ולא גוגל...

פורסם

טוב, השקעתי עליך 3 דקות...

אני מניח שהבנת את הקטע של להוריד את ה-flash tool

1. השתמש בכלי שהורדת ולחץ על flash, בחר את קובץ ה-azuzu הראשון. חבר את הטלפון וכבה אותו. במהלך הכיבוי החזק את כפתור ה-back.

זה יוביל אותך למסך הצריבה. צרוב את הקובץ.

2. נתק את הטלפון, הדלק אותו וחבר אותו שנית. הכלי אמור לזהות את המכשיר. בחר ב-advanced option בסרגל למעלה בכלי, אח"כ root

ואז בחר ב-psneuter. המתן דקה, הטלפון אמור להפעיל את עצמו מחדש.

3. כבה את המכשיר והסר את הסוללה. חזרה לכלי - לחץ על flash ובחר בקובץ השני. בחר ב-okay וחבר שוב את הטלפון תוך כדי החזקת כפתור

ה-back שוב והחזר את הסוללה. אתה אמור להגיע שוב למסך הצריבה, והצריבה אמורה להתחיל. נתק את הטלפון והפעל אותו.

4. כשהמכשיר נדלק, בחר ב-ask root perms בכלי. במכשיר שלך (פתח אותו במידת הצורך) בחר ב-superuser. אפשרות Xrecovery

אמורה להיות זמינה כעת, לחץ עליה.

זהו, יש לך מכשיר פתוח עם אפשרות לצריבת רומים מקוסטמים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבהה לךך זה עובדדדד אני מעוד מעריך תעזרה שלך

פורסם

זה הזמן ללמוד אנגלית, אגב. כלי חשוב ביותר לחיים (בטח לגילך).

פורסם

זה הזמן ללמוד אנגלית

גם עברית לא יזיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים