פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים כנראה שזה לא היום שלי פירמטתי את המחשב עברתי ל WIN 7 במקום XP לאחר איזה 2-3 כיבויים המחשב עושה טובה שהוא עולה שום דבר לא עוזר ניתוק מחשמל ומחכים רבע שעה ואז הוא מגיב כנראה לקראת גסיסה יש למישהוא רעיון מה הולך להדפק HHD, POWER SUPPLY התופעה קרתה פעם פעמיים ב XP לא יותר קצת לפני הפירמוט אך לא נאלצתי לחכות רבע שעה פה אפילו RESET לא עוזר אני לא אתפלא אם זו שירת הברבור האחרונה שלו נא עזרתכם תודה
פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים מחבר כן אני לוחץ על כפתור ההפעלה רואה את נורית החיווי של הכפתור דולקת וכן נורית של כונן די וי די דולקת אך:1- נורית החייוי של ה HHD כבויה 2- מסך כבוי שחור אין שום חיווי 3- עכבר מת ניסיתי לעשות מספר פעמים RESET או לכבות ולהפעיל עם כפתור הפעלה אך ללא תוצאה ורק לאחר ניתוק מוחלט של מתח השקע של המחשב והמתנה ל רבע שעה עשה טובה והמחשב עלה
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר שלום לכולם המחשב כרגע עולה אך זה נראה מצב זמני ביותר כשסוגרים את הווידוס בצורה רגילה אזי הוא עולה בלא בעייה הבעייה מתחילה כאשר צריך לבצע ריסט כאשר ווינדוס נתקע רק לאחר לילה שלם המחשב עלה ברור שיש פה בעייה חומרתית אך אני לא יודע מה הכיוון ספק?לוח אם? זיכרון?כרטיס מסךהאם יש תוכנה שתוכל לבצע סריקה על תפקוד החומרה ולהתריע על בעיות נא תגובתכם
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים יש ביפים ? כשמחשב עולה יש ביפ אחד קצר ?אם אין אז חסר רמקול במארז או לוח בשביל לעשות אנליזה.ולא קשור בכלל לקשיח - גם אם הוא מת או אין בכלל קשיח.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים יכול להיות שהלוח אם מזייף, תיפתח את המארז ותוציא את הסוללות שעל לוח האם ואז תחזיר(זה יעשה לו ריסט). לי הייתה את הבעיה הזאת וגם לסבא וסבתא שלי וככה זה הסתדר.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר חייבים רמקול על מנת לבצע דיאגנוסטיקה לא מקבלים דו"ח\פלט בתוכנה חברה מה עושים?
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים חייבים רמקול על מנת לבצע דיאגנוסטיקה לא מקבלים דו"ח\פלט בתוכנה לא מבין מה אתה אומר/רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.