עבור לתוכן

מסך מחשב 22-24" 1000-1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום :) אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום :)

פורסם
  • מחבר

באמת 103 צפיות ו0 תגובות >< זה דחוף המסך של המחשב שלי התקלקל אני במחשב של אח שלי זה ממש דחוף לי,תודה :).

אני מאוד מאמין שזה לא יהיה קיים אבל אם יש אפשרות אז שיהיה בו גם 3D וכן אני יודע שזה מאוד מאוד לא מציאותי\הגיוני שיהיה וזה גם לא הכי משנה לי שוב תודה :)

פורסם

מסך 24 ביחס 16:10 בתקציב 1200... הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה Samsung 2443BW. אם אתה רוצה יותר מבחר תצטרך להקטין דרישות או להגדיל תקציב.

(אם מקטינים דרישות ל"23 ו16:9, המסך המומלץ ברוב קולות פה בפורום הוא Dell U2311H.)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה,קיבלתי הצעה למסך 24" 16X10 benq g2412hd ב1089 ועל מסך 24" 16X9 asus ve247h ב899 איך המסכים? כדי ללכת על אחד מהם או מה שניקראה להעיף אותם מהמדרגות שוב תודה רבה :)

עריכה:אם יש לי כרטיס מסך ישן יחסית 9500GT של ספארקל הוא בן שנתיים ככה יהיו לי בעיות אם מסך חדש? כאלו במשחקים וכו (רשום ואמרו לי וכו שהכרטיס מסך הוא HDCP אם זה עוזר במשהוא)

פורסם

ה-U2311H של Dell יהיה עדיף על כל המסכים שהוצעו בדיון הזה למרות שהוא קטן יותר באינץ' בעיקר בגלל ארגונומיה טובה יותר, צבעים מדויקים יותר וזוויות צפייה טובות.

כרטיס המסך שלך לא יריץ משחקים עכשווים ברזולוציה גבוהה ותיאלץ לשחק ברזולוציה לא טבעית (דבר שיגרום לירידה באיכות התמונה) או להחליף כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה,המסך שיש לי כרגע הוא 16:10 ואני כבר ממש רגיל למסך כזה ואולי זה ישמע טיפה מוגזם אבל זה טיפה מחרפן אותי להיסתכל במסך שהוא לא 16:10 יש מסך שהוא 16:10 שהוא מומלץ? אם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש תוך חצי שנה גג אז כדי לי לקנות עכשיו מסך? כי אם לא אז אני אתקן את המסך שיש לי עכשיו שוב תודה רבה :)

פורסם

אם תנסה למתוח את התקציב תקבל את U2412

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים