עבור לתוכן

קונה ראוטר, דרושה המלצה עד 450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין בראוטר, תשתית בזק (אך רצוי שיידע לעבוד עם הכבלים)

שיהיה יציב מבחינת ניתוקים וכאלה.

והכי חשוב Wireless N 300Mbs שיכול לעמוד בעומס של 100% עבור סטרימינג זה הכי חשוב לי... כבר החלפתי 2 ראוטרים שאחד מהם הוא ה TP-link 1043ND שסבל מהתחממות יתר ותקיעות.

בעבר היה לי Linksys WRT54GL שחוץ מזה שהוא G הוא היה מושלם.

לכן אני פוזל ל Linksys ומתלבט עם לקנות את ה E1000

או את ה WRT160NL (ולהתקין עליו DD-WRT)

כמובן שאני לא סגור על זה ולכן אני מעוניין בעוד המלצות או חיזוקים.

כמו כן אני שוקל לקנות את ה D-Link DIR615 ולהתקין עליו DD-WRT השאלה שלי כמה טוב הוא יהיה בסטרימינג

תודה

פורסם

הE1000 לא הייתי ממליץ.

קודם כל הייתי חושב על נתב עם יציאות של 1G.

עכשיו כמה שאלות

הTPLINK שהיה לך אתה ניסית להתקין עליו DDWRT? או שהייתי עם הקושחה המקורית?

אתה מודע לזה שהמעבד של ה1043 חזק יותר מה615 ומהE1000.

ה615 ממש אבל ממש לא ממליץ הוא מגיע אך ורק למהירות של 100 מגה במהירות כוללת של הורדה והעלאה בו זמנית.

לעומת זאת ה160NL זה באמת המלצה טובה.

אבל הייתי רוצה יותר לדעת מה לגביי ה1043 שהיה לך מה הסיפור איתו

פורסם
  • מחבר

ה 1043 עבד טוב, אבל היה לו בעיה חוזרת, היו לי 2 חדשים כאלה שהוחזרו לחברה ולבסוף זוכיתי (ח"ח לבנדא על השירות)

הוא כנראה היה מתחמם ואז לא היה נגיש למסך הניהול אחרי איזה שעה, לא משנה מה ניסיתי זה לא עבד, ולאחר מכן הוא היה מתחיל לזייף.

הוא לא היה מזהה שיש ניתוק, והיה נשאר מחובר ללא אינטרנט.

הראוטר הזה כל כך יאש אותי שהקתנתי פעם אחת (עוד שהייתי בכבלים) OPEN-WRT וגם עשה לי בעיות של תקיעות, אז כבר העפתי אותו קיבינימט.

לגבי ההמלצה שאני מחפש, פורטים של 1GB לא קריטי לי כי רק מחשב אחד מחובר פיסית לראוטר.

באלחוטי יש לי 2 מחשבים ניידים, 2 אייפונים ואייפד אחד.

לכן מאוד חשוב לי שיהיה לו יכולת לשדר כמו שצריך בצורה אלחוטית.

אז מה אומרים, יש המלצות נוספות ?

פורסם

אז ללא ספק הייתי הולך על ה160NL.

אם המחירים של הנתבים בארץ לא היו מחירים כאלה מגוחכים כבר הייתי אומר לך לקנות E4200 , שם הוא עולה 400 שקל.

אם אתה יכול לקנות מEBAY או ממישהו שבא מחול, זה יהיה הדבר הכי טוב שאני יכול להמליץ לך. במחיר שאתה קונה כאן את ה160NL אתה מביא נתב הרבה אבל הרבה יותר חזק הן בקווי והן באלחוטי וגם יכולת הרבה יותר חזקה של PACKETS PER SEC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים