עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורר למעבד שלי 6600 GO 4 ליבות תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

אם לא מתוכנן אז OC אז קצת חבל להשקיע בקירור כזה, אבל בפני עצמו הוא קירור טוב שמאפשר ברוב המעבדים OC בינוני ללא שום בעיה.

פחות סביר להניח שחיבור ה-CPU_FAN לא מספק חשמל (אם כי כמובן הכל יכול לקרות) ויותר סביר להניח שהמאוורר עצמו תקול. במקרה שיתברר שהחיבור עצמו בלוח הוא זה שתקול, כדאי לבצע בדיקה חזותית ללוח לאיתור קבלים נפוחים מכיוון שתקלה כזאת היא יחסית נדירה ובדרך כלל מעידה שמשהו במערכת החשמל של הלוח לא בסדר. כמו כן, לא הייתי מחבר את המאוורר של גוף קירור המעבד ישירות לספק, הייתי מחבר אותו לחיבור ה-SYS_FAN אם קיים כזה בלוח. אחד היתרונות הגדולים של חיבור מאוורר גוף הקירור לחיבור הייעודי בלוח הוא שאתה מקבל התראה במידה שהוא לא מסתובב.

פורסם
  • מחבר

כן התראה מעצבנת ...

והוא גם ניתקע לפעמים :pissed: :pissed: :pissed:

ניראה מחר עם יהיה לי זמן לקחת אותו לבן אדם

דרך אגב למי שמעונין ככה הוא ניראה -

מעבר לזה בלי קשר לדיון קניתי "מדף" לארד דיסק השני שלי שיש במקום של הכונני DVD (יש לי ארד דיסק של נידים שלקחתי מהסטרימר )

פורסם
  • מחבר

טוב המאוורר מותקן את האמת יש לי פחד שהמחשב יקרוס כל רגע למרות שלא צריכה להיות סיבה לזה יותר

המאוורר מאוד שקט וניראה יפה -והכי חשוב פועל

עם המשחה התרמית והניקיון לא אמורות להיות אף קריסות בגלל זה

במקרה שיהיו זה או מערכת ההפעלה או החומרה אבל נקווה לטוב

פורסם

אין שום סיבה שהמחשב יקרוס בגלל גוף הקירור, למען האמת, טמפרטורות גבוהות לא מובילות ברוב המקרים לקריסה אלא לירידה בביצועי המעבד (שמוריד מכפלה כדי לפלוט פחות חום) או לכיבוי המערכת.

אם יהיו קריסות כלשהן יהיה צורך לנסות לאתר את הבעיה באופן הרגיל (קוד שגיאה, קובצי minidump וכו').

ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

בינתים פועל

ניראה עם זה יקרוס בימים הקרובים או לא

אני לא רוצה להוציא עכשיו על מחשב חדש גם ככה

פורסם

אני מהמהר על זה שגם בעוד שנה או 10 הוא לא יקרוס..אבל שיהיה.. :bash::s07::kopfpatsch::facepalm:

פורסם
  • מחבר

בינתים הכל טוב

ואפילו המאוורר של הכרטיס מסך הרבה יותר שקט

לא יודע מה סידר את הבעיה הניקוי או החלפת המאוורר

אבל זה יציב כמו סלע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים