פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים אי אפשר לשדרג Ultimate כי היא המערכת החזקה ביותר של Windows 7 בשביל לשדרג אתה צריך משהו לשדרג אליו(להישאר על אותה מערכת הפעלה עם אותם הגדרות לא בידיוק משדרג משהו) כי לשדרוג צריך גירסה חזקה יותר ו- Ultimate היא הכי חזקה(אפשר גם לשנות לגירסה חלשה יותר), אתה יכול רק מותאם אישית.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר עשיתי מותאם עשית ואני לא יכול להרחיב תמסך אין לי אפשרות להרחיב תמסך מה אני עושה עם זה איך אני יכול להרחיב תמסך?אין לי אפשרות כזו חיפשתי בכל מקום ואין
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים עשיתי מותאם עשית ואני לא יכול להרחיב תמסך אין לי אפשרות להרחיב תמסך מה אני עושה עם זה איך אני יכול להרחיב תמסך?אין לי אפשרות כזו חיפשתי בכל מקום ואיןלא הבנתי מה הכוונה?...
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר אני לא יכול להרחיב תמסך אני נכנס לרזולציה ואין לי אפשרות להרחיב תמסך הוא קטן מידי ואי אפשר לשחק בו ואי אפשר לעשות בו כלום איך אני מתקן את זה?
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים אני לא יכול להרחיב תמסך אני נכנס לרזולציה ואין לי אפשרות להרחיב תמסך הוא קטן מידי ואי אפשר לשחק בו ואי אפשר לעשות בו כלום איך אני מתקן את זה?אתה מדבר על הרזולוציה או על זה שהתצוגה לא על כל המסך(מוצג רק על חלק מימנו).
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים אני מדבר על המסך הוא לא מוצג על כל המסךזה יכול להיות בהגדרות של המסך או שבזמן ההתקנה בחרתה באפשרות הזאת.(אם זה במסך אז תנסה לסדר את זה). אם אתה לא מצליח לסדר תגיב יכול להיות שאני יודע מה זה. זה יכול להות גם בהגדרות של הכרטיס מסך.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר לא אחי זה לא בהגדרות של המסך נגעתי בהגדרות של המסך וכלום לא עזר אתה יודע אולי איך אני פותר את זה?
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים אוקיי, מספיק.OR2OOO - אני באמת מציא לך לפחות לדעת שמה שאתה כותב נכון ולא סתם לכתוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.