עבור לתוכן

windows7

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות מערכת הפעלה חדשה של יונדוס 7 יש לי תדיסק הבעיה שאני עושה שדרוג יוצא לי הודעה אי תאימות וזה לא מביא לי אפשרות להמשיך יש לי אפשרות מותאם אישית וזה עובד לי אבל אני רוצה לעשות שדרוג איך אני מטפל בזה?תודה

פורסם

מה?

תסביר שוב, כמו בן אדם, מה בדיוק אתה מנסה לעשות.

פורסם
  • מחבר

מה?

תסביר שוב, כמו בן אדם, מה בדיוק אתה מנסה לעשות.

אני מנסה לעשות מערכת הפעלה של יונדוס 7 יש לי תדיסק שאני מכניס תדיסק ומפעיל מחדש תמחשב אני מתקין ואז יוצא לי 2 אפשרויות שדרוג ומותאם אישית שאני עושה שדרוג יוצא לי בעיה של אי תאימות מדוע זה קורה ואיך אני פותר את זה?

פורסם

אתה באמת חייב לללמוד לנסח אתה עצמך בצורה תקינה ואין שום צורך אין צורך לצוטט תגובה מעליך.

אני חוזר שוב, מה בדיוק אתה מנסה לעשות? לבצע שדרוג שלמערכת הפעלה מותקנת? אם כן אז איזה? או התקנה נקייה?

אחרי שנבין מה הבעיה שלך תעדכן גם את כותרת הדיון בהתאם לבעיה לפי חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לעשות הפעלה נקייה של היונדוס 7 ושאני לוחץ על שדרוג זה ההודעה שיוצא לי

המחשב הופעל באמצעות דיסק התקנה של windows הוצא את הדיסק ההתקנה והפעל מחדש את המחשב כדי ש windows יופעל בצורה רגילה לאחר מכן הכנס את דיסק ההתקנה והפעל מחדש את השדרוג אל תבחר באפשרות מותאם אישית מתקדם לביצוע שדרוג האפשרות מותאם אישית מתקדם מתקינה עותק חדש של windwos ומוחקת את התוכניות וההגדרות שלך

פורסם

אם אתה רוצה לבצע התקנה נקייה מאפס אז למה אתה בוחר בשדרוג?

פורסם
  • מחבר

עשיתי מותאם אישית זה עשה לי המון בעיות ושבחרתי שדרוג במחשב השני זה עבד מצוין איך אני יכול לפתור תבעיה הזו?

פורסם

אני מנסה לעשות הפעלה נקייה של היונדוס 7 ושאני לוחץ על שדרוג זה ההודעה שיוצא לי

המחשב הופעל באמצעות דיסק התקנה של windows הוצא את הדיסק ההתקנה והפעל מחדש את המחשב כדי ש windows יופעל בצורה רגילה לאחר מכן הכנס את דיסק ההתקנה והפעל מחדש את השדרוג אל תבחר באפשרות מותאם אישית מתקדם לביצוע שדרוג האפשרות מותאם אישית מתקדם מתקינה עותק חדש של windwos ומוחקת את התוכניות וההגדרות שלך

אם יש לך Windows XP את חייב לעשות מותאם אישית אם יש לך Windows Vista אז בשביל שדרוג אתה צריך גירסה תואמת לגירסה שאתה מתקין (גירסאות חופפות הגירסה החזקה ביותר של ויסטה לגירסה הכי חזקה של 7 או החלשה לחלשה תקף גם לשאר הגירסאות) בנוסף לא ניתן לשדרג 32x ל-64x ולהפך. גם אם יש לך עכשיו Windows 7 ואתה מנסה לשדרג לאותה הגירסה(של ה-Windows 7) אתה לא יכול(הסיבה לא ידועה לי למה אבל אם תיראה את זה בצורה הגיונית לשדרג מערכת קיימת לאותה אחת לא משנה אותה בשום צורה, לפחות זה מה שזה ניראה אני לא בטוח לגבי זה).

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לפתור תבעיה הזו?כי אני רוצה לעשות שדרוג

מותאם אישית עושה לי בעיות במחשב

פורסם

למה שלא תתקין נקי, לא מותאם אישית ולא שדרוג?

פורסם

איזו מערכת הפעלה יש לך עכשיו ואיזו אתה רוצה להתקין 64x או 32x(שיכלול את השם המלא: Ultimate, Professional, Home Premium).

פורסם

מותאם אישית לא יעשה לך בעיות. האם אתה רוצה לפרמט את המחיצה עליה אתה רוצה להתקין את מערכת ההפעלה?

בכל מקרה עדיף להתקין את הווינדווס מהבוט של המחשב כשהדיסק נמצא תמיד בכונן.

פורסם

@ OR2OOO

אם = if

עם = with

ואין שום קשר פה לחוזק/חולשה בין הגרסאות.

פותח הדיון: פה זה לא FXP. אני נותן לך הזדמנות אחרונה להציל את הדיון שלך לפני נעילה.

פורסם

@ OR2OOO

אם = if

עם = with

ואין שום קשר פה לחוזק/חולשה בין הגרסאות.

שיניתי ל-אם

יש קשר בין חוזקה וחולשה של גירסאות... באותה מערכת הפעלה אין דברים שמגבילים שידרוג אבל במערכות הפעלה שונות יש.

פורסם
  • מחבר

יש לי windows Ultimate 32 ביט אני רוצה לשדרג לאותו דבר איך אני עושה את זה דרך שדרוג כי כבר עשיתי מותאם אישית ועשה לי המון בעיות ועשיתי שדרוג במחשב השני והכל עבד מצוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים