עבור לתוכן

איך אני יכל להזמין מ-GAMESTOP ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להזמין את המשחק Battlefield 3 בהזמנה מוקדמת (רק במידה ואני יאהב את הבטא שלו).

אני מכיר את האתר http://www.gamestop.com/ והוא גם מומלץ ע"י IGN כך שאמור להיות כאן מישהו שעומד מאחורי זה.

אז רציתי לדעת איך מבצעים הזמנה? אני צריך שני פריטים משמה כולל משלוח מהיר.

ועוד שאלה ? אחרי כל השאלות, הם שולחים לארץ בכלל?

פורסם

אממ..איפה אתה רואה שהם שולחים לישראל?

פורסם

תחת International Handling אבל זה סיפור שלם לקנות מהם עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי

פורסם

למה דווקא משם? לא יכלת למצוא חנות עם יותר אנשים ששונאים אותה?

פורסם
  • מחבר

אין עוד אתרים יותר אמינים ? ולמה לא כדאי להזמין מ-GAMESTOP ?

פורסם

אפשר גם משופטו שנחשבת למאוד אמינה..http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCBA20-Battlefield%203%20Limited%20Edition.html

אישית אני אוהב מאוד את דה האט בגלל שהם בד"כ זולים יותר(לדומא הרגע עשיתי מהם פריאורדר לארקהאם סיטי שעולה שמה 21.85 לישט לעומת 29.85 לישט או אפילו 31.85 לשט במיתחרות,את ויצ'ר 2 הזמנתי מהם ב18 לישט)+המשלוח שלהם הוא לירה אחת בלבד.+יש אפשרות להשתמש בקופונים שמופיעים כמעט כל סוף שבוע ולקבל הנחה של 2 ליש"ט על המחירים הנמוכים במילא..מעבר לזה שלושת המשלוחים האחרונים שעשיתי מדה האט הגיעו תוך שבוע.לי באופן אישי לא היתה שום בעיה עם דה האט אז אין לי בעיה להמליץ עליהם..בלי לקחת אחריות כמובן >:D

במקרה הספציפי הזה אולי כדאי לספוג את התוספת מחיר במשלוח של שופטו..כי בלאו הכי המשחק עולה יקר.

כל ההמלצה הזו היא בהנחה שאתה קונה את המשחק בשביל לשחק עם חבריך באינטרנט..אם אתה רוצה את הסינגל אני לא רואה סיבה למה לא לחכות כמה חודשים שהמחיר יירד..

פורסם

יש לך גם את Zavvi, חנות מעולה ששולחת לישראל בחינם. המחירים ברצפה גם כן...

אין סיבה לחשוד באמינותן של לנוחות גדולות, גיימסטופ היא רק אחת ממאות לנוחות טובות.

פורסם

חבר'ה,

מי טורח לקנות עותקים פיזיים בימינו?

גם ככה לא מגיע בתוך הקופסא שום דבר חוץ מדיסק :/

הנה לכם החנות הכי זולה בעולם להורדות דיגיטליות:

www.cjs-cdkeys.com

אני קונה מהם כבר שנים במחירים פשוט מצחיקים.

רוצים באטלפילד 3 ב-120 שקל? קיבלתם!

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html

יש כבר כל כך הרבה ישראלים שקונים מהם שאפילו באתר אפשר לעשות המרה ישירה לשקלים.

ממליץ גם לבדוק את הפייסבוק שלהם.

פורסם

לינקקתי אותו לLIMITED EDITION..שבלאו הכי עולה בחנות הסידיקיז 25 לישט.היתי מוסיף את ה5 לישט הנוספים בשביל השקט הנפשי שהמוצר יעבוד לי ושיש לי למי לפנות במקרה שלא. היו כאן בפורום דיונים רבים על אתרי CDKEY למינם ותמיד הוטל ספק בחוקיותם וגם בתמיכה שלהם ביום פקודה.(אם פתאום EA הדרקונית מחליטה שהיא לא רוצה לקבל את הסידיקי האלה או אפילו לסגור את החשבון למי שהשתמש בהם,האם החנויות האלה יחזירו לכולם את הכסף? ומה קורה אם הסידיקי שלך לא עובד סתם בלי סיבה?) אני באופן אישי לא קונה מהאתרים האלה.

פורסם

לינקקתי אותו לLIMITED EDITION..שבלאו הכי עולה בחנות הסידיקיז 25 לישט.היתי מוסיף את ה5 לישט הנוספים בשביל השקט הנפשי שהמוצר יעבוד לי ושיש לי למי לפנות במקרה שלא. היו כאן בפורום דיונים רבים על אתרי CDKEY למינם ותמיד הוטל ספק בחוקיותם וגם בתמיכה שלהם ביום פקודה.(אם פתאום EA הדרקונית מחליטה שהיא לא רוצה לקבל את הסידיקי האלה או אפילו לסגור את החשבון למי שהשתמש בהם,האם החנויות האלה יחזירו לכולם את הכסף? ומה קורה אם הסידיקי שלך לא עובד סתם בלי סיבה?) אני באופן אישי לא קונה מהאתרים האלה.

לא EA לא STEAM וגם לא BATTLE.NET יכולים לסגור את החשבונות רק למי שקנה מהחנוות הזו. יודע למה? כי מי שקנה מהחנות הזו קיבל סריקה של הדיסק המקורי יחד עם הסיריאל. אם היה מדובר בסידי קי בלבד שהם היו שולחים סתם בתור טקסט עוד אולי יכולתי להבין את הפראנויה והחששות. כמו שזה נראה עכשיו, הם משיגים כמויות מסחריות של עותקים בזיל הזול, פותחים את הקופסא, מצלמים ושולחים לך את הסריקה. בדיוק בצורה הזו קניתי מהם את BFBC2, SC2, COD BLACK OPS ו-DUKE NUKEM. כולם ישבים בחשבון הסטים שלי ועובדים כמו שעון.

אני אוסיף ואומר, בוא תראה לי חנות סיריאלים אחת שנסגרה כי שלטונות החוק עלו על כך שגנבה והונתה בצורה כזו או אחרת ואני אמליץ לא לקנות יותר אי פעם מחנויות סיריאלים. זה פשוט לא קרה. אי פעם.

פורסם

אני זוכר שחברה כלשהי חסמה המון חשבונות שנקנו במזרח אירופה, אבל לא מצליח להזכר איזה.

אגב, יש חדש בנוגע לspyware של origin? הוא עדיין חובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים