פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים שלוםרכשתי מחשב חדש ויש לי בעיהקודם כל זה המפרטntel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB TrayGigabyte GA-Z68AP-D3LANCOOL K-63BSeasonic SS-750AT 750W Active PFC Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333X4Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPMCorsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3Sparkle GTX580 1536MB GDDR5 HDMI RETAIL - Calibre Overclockedהמחשב הגיע עם WIN 7 64 BIT מקוריכשפתחתי את המחשב בפעם הראשונה אז זה נכנס לווינדוס ולכל המסך היו נקודות וקווים לבנים וזה היה על הרוזולוציה הכי נמוכה ומשום מה לא הצלחתי לשנות אותה זה נשאר 600X800 אז חשבתי להוריד דרייברים לכרטיס מסך וכשעשיתי את זה עשיתי ריסטרט ועכשיו המערכת בכלל לא עולה עדיין היו את אותם קווים לבנים על המסך אך ברגע שראו את הלוגו של ווינדוס זה עבר למסך שחור וזה בכלל לא עלהתודה ענקית לעוזרים
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים תנסה להכנס למחשב ב SAFE MODE, כאשר אתה מדליק את המחשב תלחץ על F8 ותבחר SAFE MODE, תראה אם זה עוזר.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר נכנסתי למחשב דרך SAFE MODE\עדיין יש את הנקודות הלבנות האלההרוזולוציה כן השתנתה אבל אחרי שאני מפעיל מחדש למצב רגיל זה לא נותן לי להיכנס
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים תכנס ב SAFE MODE שוב ותסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, תעשה ריסטרט ותראה אם עכשיו הכל בסדר. אם עדיין יש נקודות לבנות על המסך אולי יש בעיה בכרטיס המסך. אני לא מכיר את זה מספיק טוב אבל יש אפשרות להעביר את קידוד הוידאו מכרטיס המסך החיצוני לכרטיס המסך המובנה ב CPU?
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר נכנסתי לSAFEMODE והסרתי את הדרייברים ולא עזר כלום אפילו אני לא יכול עכשיו להכנס למערכת דרך SAFEMODE,פשוט יש מסך שחור אני לא חושב שיש בעיה בכרטיס עצמו בגלל שעשו למחשב בדיקות לפני ששלחו אותו אלי ד"א ככה אני רואה את המסך הכתב בכלל לא ברור ואי אפשר לשנות רוזולוציה,ברגע שאני משנה יש שוב מסך שחור
פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים אם המחשב נבדק לפני מסירה אז יש גם אפשרות שהכרטיס לא יושב טוב בסלוט שלו.בכל אופן אם המחשב נקנה מורכב אתה לא אמור להתעסק עם חלקי החומרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.