עבור לתוכן

אם עוד פעם אחת תימחק תגובה שלי בפורום הזה...

Featured Replies

פורסם

אני לא אגיב לזה, אני במגמה לעצור שטויות כאלה.

פורסם

אני לא אגיב לזה, אני במגמה לעצור שטויות כאלה.

זה העניין, שאלו לא שטויות ואתם סותמים את הפיות לאנשים שהכי איכפת להם מקהילת החומרה.

תבין, אני יכול פשוט לקום וללכת ואני בטוח שגם מינימייזר יכול לקום וללכת במקום לתת ביקורת בונה. תהיה בטוח שגם אני, גם הוא וגם פרוטוטייפ וSe7en - לכל האנשים האלה איכפת יותר מהאתר מאשר המנהלים שאתם הבאתם לכאן משום מקום. לא איכפת לי שהם עקבו אחרי הקהילה המון זמן וליוו את הסצינה מההתחלה, אבל הם לא הראו שום יכולת ניהול בפורומים וגם לא יכולת התחברות עם אנשי הקהילה.

פורסם

ככל הנראה זהו Ghost Dog הרעב שמחק לי את ההודעה... אין לוגים במע' הפורומים הזאת?

פורסם

אנשים, יש בפורום גבולות מסוימים שמנהלים ומשתמשים כאחד צריכים לכבד...

מחיקת ההודעה של את'לון הייתה טעות, כי לפי התגובות ולפי הלך הרוח בפורום לא צריך להיות גאון כדי לראות שרבים מהמשתמשים מסכימים איתו.

אני חושב שבזמן האחרון, התופעה של מחיקת הודעות התגברה [אני לא מפנה אצבע מאשימה כלפי אף אחד, לפחות לא מעל דפי הפורום] וזה לא אמור להיות כך...

מחיקה של הודעה היא בעצם סתימת פה למשתמש שכתב את ההודעה. אני מסכים שיש מקרים שצריך למחוק [בקשר לwindax, כזכור לי, הוא תקף את את'לון ולא ההיפך...] אבל מקרים כאלו צריכים להיות חריגים ביותר.

אני אפילו לא רוצה להכנס {שוב} לעניין בקשר ל"מנהלים החדשים" כי זה ממש futile...

בקיצור, צוות האתר צריך לעבוד על התקשורת שלו עם המשתמשים...

במילה אחת בולשיט

אתה לא מתאים להיות אחראי של גן ילדים אז אתה אחראי פורום? פשוט פתטי... ::)

פורסם

ואתה מתאים?

עם צורת ההתנהגות והביטוי שלך, אני מתפלא שיש לך אומץ להעביר ביקורת על אנשים שתורמים

פורסם

JACKASS, אתה שוב מנסה לחמם את הויכוח האישי שיש לך עם מינימייזר ? לא מיצינו את זה ? זה לא ממש מעניין את שאר משתמשי הפורומים וזה לא קשור בכלל לנושא הויכוח שהולך פה מאתמול..

די !

פורסם

אז זה אישי ? נו באמת...

אני חושב שהבנו את העניין כאן, אין לי כוח לעוד ויכוח אישי ומפרך כאן, הנושא ננעל כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים