פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים שלום רב.אני מנסה להעלות שיר ליוטוב שיש לי בפורמט Mp3.יוטוב דורש להמיר את זה לסרט.ניסיתי להמיר את השיר אם התוכנה Windows live movie maker אבל כאשר אני בוחר את ה Mp3 הוא רושם לי Movie maker doesn't support the selected file type.זה שיר שאישתי הקדישה לי בחתונה ואני רוצה להעלות אותו ליוטוב.בבקשה, בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את העבודה אולי?תודה מראש
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים כל תוכנה לעריכת ווידיאו...אם אתה רוצה, בהינתן בעובדה שיש לי הרבה זמן פנוי כרגע, אני אעשה לך. שלח לי ה"פ או עדיף הודעה במייל- shay1098 בג'ימייל.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר כל תוכנה לעריכת ווידיאו...אם אתה רוצה, בהינתן בעובדה שיש לי הרבה זמן פנוי כרגע, אני אעשה לך. שלח לי ה"פ או עדיף הודעה במייל- shay1098 בג'ימייל.תודה ענקיתשלחתי לך מייל
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר תודה אתה מלך.עוד בקשה אם תוכל אשמח מאוד, אם לא אז תודה ענקית על מה שהכנת בשבילי ממני ומאישתי
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים באמת שסיבכת את זה בצורה לא הגיונית... (גם shay1098).אתה צריך לבחור לפחות תמונה אחת וללחוץ על כפתור Add music.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר אה אז תגיד ניסיתי להוסיף רק את הקובץ בלי התמונה.תודה ושי תודה ענקית שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.