עבור לתוכן

מסך 17' - זקוק לדעותיכם.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי.

אז המאג ממש ירד מהפרק.

עדין אם יש מישהו שמעוניין לשתף אותנו בחוויה חיובית על המאג, נשמח.

האם לLG 700P יש בעיות גאומטריה (התצוגה לא נפרסת כראוי, חלקים "מתים" וכו')?

פורסם

בכלל לא,שאתה רואה סרט או משחק ויש רקע לבן,צהוב או משהו דיי בוהק,זה מפריע רצח...כבר שנה ועדיין לא התרגלתי.

אתה מדבר ספציפית על ה796 FD2?

פורסם

אני משתמש בFD שלי כבר ארבע שנים ומשום מה לא שמתי לב לדברים האלו! אתה צודק שכאשר מדובר על סרטים הוא לא מציג תצוגה טובה , אבל יש גם טלוויזיה וDVD כדי לראות את זה.... במשחקים הוא פשוט מצויין , את הפסים אפשר לתקן על ידי לחיצה כמה פעמים על לחצן הDEGAUSS תלחץ עליו ותחכה , ואחרי 10דקות עוד פעם ככה בערך שלוש פעמים וזה נעלם... , הפסים האלו רואים אותם רק שמדליקים את המסך , לאחר מכן אין לך איך להבחין בהם... כך את המאג לדעתי....

ומתן , מה שראית אצל בן זה זוועה.... תבוא לכאן ותראה מזה מסך טוב... עם קצבי ריענון מצויינים חשוב לציין!

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח באיזו שפורפרת משתמש הFD הישן אבל אני די בטוח שאי אפשר "לתקן" את הפסים..

הם חיוניים כדי להציג תמונה על המסך (מן הסתם).

שמעתי מישהו שטען שהגאומטריה של הLG קשה לקינפוג.

יש כאן מישהו שחווה בעיה כזו?

פורסם

כן , באמת קשה לקינפוג , ראיתי אצל בן דודי...

אבל אני אומר לך , יש לי את המאג הישן שהוא טיפה יותר טוב (trinitron) רק בגלל השפורפרת , אבל הוא מסך מעולה ואני משתמש בו כבר 4 שנים ואין לי בעיות! אני מאוד מאוד מרוצה ממנו , מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אוקי.

גם לי יש מאג ישן שעדין מציג תמונה טובה.

אבל אני יודע כשאני רואה מסך טוב יותר והLG הוא כזה.

מה ספציפית קשה לקינפוג בLG?

פורסם

יש לי מאג כבר 4 שנים ~ ואני מרוצה מאוד.

הכל תלוי בדגם שעליו אתה נופל.

(786FD)

אני ממליץ לך לקחת רק מסך שטוח.

פורסם

ראיתי עכשיו את ה796 FD

הפסים הם ממש ממש דקים ובקושי אפשר לראות אותם

פורסם
  • מחבר

אני מניח שזה עניין של טעם (MAG 796FD2).

לטעמי הם די בולטים.

והיה כבר מי שאמר שקשה להתרגל אליהם בתצוגות בהירות.

פורסם

שתי סדרות ה FD של מאג מבוססות על שפופרות ה Aperture Grille - בסידרה הראשונה (זאת שלא מיוצרת עוד ע"י מאג), נעשה שימוש בשפופרות ה A.G של סוני, הטריניטרון.

בסידרת ה FD2, נעשה שימוש בשפופרות ה A.G של מיצובישי, הדיאמונדטרון.

עד כמה שידוע לי, שתי החברות הנ"ל הן היחידות שמייצרות מסכים בטכנולוגיה הזו (Aperture Grille) וההשלכה השלילית שלה היא שני הפסים האופקיים הנראים לעין ברקע בהיר, אבל אפשר להתרגל לכך די בקלות והם רחוקים מלהפריע אם לא מתמקדים בהם.

די קשה לקבוע מי מהשפופרות מציגה איכות טובה יותר, אבל אני בעד הסוני, בה תופעות Moire' ו Convergence פחות מורגשות מאשר במיצובישי, לדעתי.

פורסם

למסכים עם שפופרת של SONY יש חסרון אחד ויחיד הנובע מהעובדה שלפני מספר חודשים (אולי יותר?) SONY זהפסיקה את ייצורן מאחר והיא זנחה את שוק ה-CRT מה שאומר שרוב מסכי ה-FD שתמצא שכבו במחסנים לפחות כמה חודשים ובמחסן כמו במחסן אתה לא יודע אף פעם איך התייחסו לקופסה וכמה פעמים הזיזו אותה ממקום למקום.

אפשר כמובן למצוא עוד אלף ואחת סיבות למה להעדיף FD2 על FD (אם אתה מחפש מסך של MAG דווקא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים