פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים יש לי מדפסת מדגם: ,CLX-3175 יש לה כרטיס רשת.http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/multifunctional-color-lazer/CLX-3175FN/ETS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specificationאני לא מצליח לחבר אותה ל-SMTP של גוגל לצורך סריקה ושליחה למייל, כשהגדרתי את הSMTP של השרת שלי הכל עבד מצויין אבל לא עם של GMAIL, למה?זה ההגדרות שהכנסתי SMTP Server Setup :SMTP Server and Port : smtp.gmail.com / 465 SMTP Requires Authentication מסומן ב-V SMTP Server Login Name : david1555@gmail.comSMTP Server Password : הסיסמה שלי לדוארSMTP Server Connection Timeout : 30s Maximum Message Size : 4 MBובהגדרות של החשבון דואר, המצב IMAP מאופשר.יש לי מהירות של 20MB עם מודם-נתב של בזק-D-LINK 6740 והמדפסת מחוברת ישירות עליו בכבל רשת.איך אפשר לסדר את זה???
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים אתה צריך להגדיר למדפסת איפה שהוא ששרת ה-SMTP עובד ב-SSL (חיבור מאובטח/מוצפן).בגלל זה השימוש בפורט 465 ולא 25.Batnun.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר הגדרתי 465 , וב-Security יש לי שתי אופציות(SSL, TLS) בדקתי עם שתי האופציות וזה לא עבד!וב- Authentication method , בחרתי ב-loginמישהו יודע מה יכול להיות הבעיה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.