עבור לתוכן

משתלם להזמין כמות של כ-10 מאווררי 120מ"מ מחול?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני אני צריך כמות של איזה 10 מאווררים טובים ואיוכתיים למארז בגודל 120 מ"מ.

בארץ אני רואה שהמחיר לכל מאוורר איכותי עומד על בערך 40 שח. ככה ש-400 שקל זה יותר מדי.

אני מכיר מספר חנויות מחול שמוכרות קירורים כאלה במחירים טובים למדי, אך המשלוח מיקר ממש את כל העסק.

אולי אתם מכירים איזה אתר\מוכר איביי שיש לו מאווררים איכותיים ובכל זאת המשלוח זול, או יותר טוב - בחינם.

פורסם

אם אפשר לשאול מה אתה מתכוון לעשות עם 10 מאווררים 120מ"מ?

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

יש לי מספר מחשבים בבית.

למפלץ שלי,שאמור להגיע,אני צריך 7 מאווררים. (שניים למעלה, שניים לגוף קירור,שניים לכלוב HDD, ועוד אחד לדלת)

ועוד 3 מאווררים לשני המחשבים היותר ישנים בבית שאני מוריש לאחרים.

פורסם

אני חושב שבארץ תוכל לקבל הנחה של כ-15% על 10 מאווררים. נסה לשלוח בקשה להצעת מחיר לחנויות ותראה מה יצא. אולי תמצא עוד כמה חבר'ה באתר ותנסו לעשות קניה קבוצתית של כמות גדולה יותר?

ב-EBAY יש עיסקאות מענינות על כמויות אבל קורעים את הקונים במשלוח ובמכס אני לא בטוח שכמות כזאת תעבור חלק.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוכן להוציא סכום של יותר מ300 שקל על השטות הזו. נראה לי מגוחך.

אם אני אמצא מוכר או חנות שעלות המשלוח עולה כ-3-4$ אני יוכל לשלוח שני חבילות עם 5 מאווררים כל אחת. ככה שזה לא יוצא נורא.

פורסם

אף אחד לא ישלח לך משהו איכותי במשלוח של 3-4 דולר..מאווררים שוקלים קצת יותר ממעטפה רגילה..

ככה שכמות של כמה שוקלת עוד יותר..

כמו כן נראה לך מגוחך להוציא יותר מ300 שקל..אבל להתקין 7 מאווררים במארז זה לא מגוחך ?

פורסם

מאוורר איכותי בגודל 120 מ"מ עומד על בערך 40 ש"ח ???

אז כמה עולה מאוורר בגודל 120 מ"מ לא איכותי ?.

פורסם
  • מחבר

מאוורר איכותי מבחינתי זה מאוורר שיצא מחברה אמינה ומוכרת. scythe,antec,cm,zalman וכו'

נכון שיש מאווררים יותר יקרים ב-70 שקלים ואפילו יותר - אני לא צריך כאלה.

taotao - האמת שלא נראה לי מגוחך. היום במארזים שמיועדים "לגיימרים" ומציגים יכולות אוורור טובות יש לפחות 3-4 מאווררים מובנים. תוסיף לזה עוד מאוורר אחד על הגוף קירור זה כבר 5 בסטנדרט.

פורסם

לא סופרים מאווררים של רכיבים כמו קירור של הכרטיס מסך או מעבד.

וכל מארז גם לגיימרים אם GHIGH ENG מגיע עם סירקולציה בסיסית של 2 מאווררים.

וכל השאר הם תוספת..אם זה 200מ"מ בגג וכו..

איך שלא תסתכל על זה..7 מאווררי מארז זה פשוט אוברקיל ומיותר לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים