עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקס' יחסי מכיר\תמורה!

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון כי הייתה לי התלבטות בין זה לבין גראפיקה ותצוגה.

אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקסימום יחסי מכיר\תמורה ועלות נמוכה אבל שתספק לי תמורה טובה (לפי הערך שציינתי),

אני לא מכיר ערך מצלמות דיגיטליות ככה שאני לא יכול להביא לימיט למחיר, אז כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי.

תודה לעוזרים,

DrowNz

פורסם

מחיר לא מכיר

בכל מקרה בלי תקציב קצת קשה להציע לך

פורסם

מפני שהינך משתמש מתחיל במצלמות דיגיטליות, ברצוני להמליץ לך (כל הפורום יסכים) על המצלמות של קנון מסדרת ה-A.

אם תרצה מידע נוסף על סוגי מצלמות וכו', התקיים דיון מעמיק בנושא.

המצלמות הן:

אם אתה מחפש מידע בעברית על המצלמות הנ"ל:

PowerShot A60 / PowerShot A70

אלו הם מצלמות מומלצות ומתאימות למשתמש מתחיל ומתקדם כאחד

פורסם

לא לשכוח את Canon A80 החדשה שיש לה מסך נפתח ו-4MP.

פורסם
  • מחבר

מפני שהינך משתמש מתחיל במצלמות דיגיטליות, ברצוני להמליץ לך (כל הפורום יסכים) על המצלמות של קנון מסדרת ה-A.

אם תרצה מידע נוסף על סוגי מצלמות וכו', התקיים דיון מעמיק בנושא.

המצלמות הן:

אם אתה מחפש מידע בעברית על המצלמות הנ"ל:

PowerShot A60 / PowerShot A70

אלו הם מצלמות מומלצות ומתאימות למשתמש מתחיל ומתקדם כאחד

אוקיי הבנתי אותך, תודה רבה על ההסבר המעמיק רק כמה שאלות לי אלך - עכשיו זה נקרא מכיר סטנדרטי למצלמות דיגיטליות והאם המצלמה הנ"ל לא מתפשרת על איכות?

פורסם

yuvalt,

הוא צלם דיגיטלי מתחיל שכפי שהבנתי אינו רוצה לשקיע 2500 ש"ח כמצלמה ראשונה (אם כבר אז ה-S50 ב2500 ש"ח.... ::) ).

אז לזרוק ישר מצלמות זה טפשי,במיוחד שאם מחיר ההשקעה עולה המגוון עולה בהתאם.

DrowNz,

המצלמות הנ"ל של קנון מסדרת ה-A מצלמות בעלות איכות תמונה מעולה, והן מומלצות כמצלמות עלות/תמורה (הערה קטנה, מחיר רושמים עם ח' ).

המצלמה כוללת אפשרויות מתקדמות (Manual) ובעלת מצבים "מוכנים" (נוף, פורטריט, לילה, ריצה, מריחה, ומצב אוטו' ) לצלמים מתחילים.

מחירי המצלמות האיכותיות מתחילות ב-1000 ש"ח (מתחת לזה האיכות והמותג הינם דרעקים :P) עד אינסוף ( :o ).

פורסם

אני ממצליץ לך שלא משנה איזו מצלמה תחליט לקנות והאם תבצע את הרכישה בצורה מקוונת או לא תבדוק מי מיבא את המצלמה ומי מספק את האחריות. כך בחשבון שלחלק מספקי האחריות (רובם בעצם) אם יהיה צורך בקבלת שרות תצטרך לשלוח את המצלמה על חשבונך למעבדה של הספק שבדרך כלל נמצא המרכז הארץ או להביא אותה אליו פיזית. כמו כן יש היום יבוא מקביל של יבואנים שונים לאותם חברות ולאותם דגמים כאשר חלק מהיבואנים מביאים גם מצלמות שהן מיועדות לשווקים אחרים (לא לישראל) למשל מצלמות אשר מיועדות לשיווק ביפן בלבד מה שאומר שיתכן שלא תקבל חוברת תפעול בעברית או שתקבל אך היא לפעמים באכות גרועה. על היבואן הרשמי של חברה זו או אחרת לא תהיה לך בעיה למצא מידע על טיב השרות שלו כיוון שהם לרוב המון זמן בשוק אך לגבי יבואנים אחרים יתכן ותהיה בעיה למצא מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים