פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים האם ישנה תוכנת סריקה שבאמצעותה ניתן לסרוק כיתוב (דפוס או כתב יד ממחברת למשל) ולהמשיך לעבד אותו בצורת מסמך על המחשב?
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים א. תוכנות כאלו נקראות תוכנות OCR. עשה חיפוש בפורום.ב. שנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום כך שתהיה עניינית.
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים מחבר א. תוכנות כאלו נקראות תוכנות OCR. עשה חיפוש בפורום.ב. שנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום כך שתהיה עניינית.צודק, מצאתי תוכנה בשם אותיות אבל היא לא מותאמת לXP (בעיה של 16 סיביות או משהו כזה...)איך אני מסדר את זה? (ניסיתי כבר לעשות תאימות לwin95, זה לא עזר...)האם יש תוכנה אחרת?
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים יותר מזה אני לא יכול לעזור לך, אבל אני מבקש שנית: ערוך את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום (נמצאים בסטיקי).
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים ערוך את הכותרת בעזרת הכפתור: בהתאם לחוקי הפורום. ולעניננו תנסה את התוכנה ליגטורה.
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים מצטער להגיד לך, אבל אם אתה רוצה תוכנה מלאה אז תצטרך להוריד אותה מהמדף בחנות.
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים ומהניסיון שלי הם לא כאלה טובות התוכנות האלו ואין להן דיוק הן עובדות רק על מסמכים מודפים ולא על כתבי יד ותבין שאפילו התוכנ של ה OCR באנגלית ושופות קריליות וכ"ד גם הן לא עובודות ב 100 וכאלה טובות כך שלא ההיתי בונה על תוכנה כזאת או אחרת ואגב תוכנה הליגטורה הזאת שאמר לך קודמי היא תוכנה מאוד יקרה ולא ניתן להשיגה מהמדף אלא צריך להתקשר לחברה ולקנות אותה.
פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים בטוח שיש גם תוכנה שתזהה כתב ידאחריי הכל יש כבר את הטכנולוגיה בפאלםלא מדוייק, משום שבפאלם אתה כותב לפי מוסכמות של התוכנה והיא ממש "עוקבת" אחר תהליך הכתיבה מה שמאפשר לה לזהות ביתר קלות את הכתב, דבר שהוא כמובן בלתי אפשרי עם דף שכבר נכתב...לבחור שפתח את הת'רד - נתקלתי פעם בגירסאות ניסיוניות של תוכנות לזיהוי כתב (דפוס למען הסר ספק) אם אני לא טועה לאחת מהן קראו אותיות פלוס. תנסה למצוא אחת נסיונית ולראות אם זה מתאים לך. בכל אופן, כמו שציינו לפניי, בעברית זה לא ממש עובד טוב גם עם תוכנה מלאה שנקנתה. באנגלית עוד אפשר איך שהוא לסבול את זה, לתוכנות הטובות יש אחוזי זיהוי די גבוהים יחסית (משהו כמו 95%, תלוי באיכות הסריקה ובסוג הפונט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.