עבור לתוכן

כמה OC ראיתם הכי גבוה? נראה ש-AMD שברו שיא חדש..

Featured Replies

פורסם

אגב AMD לא מאחרת היא עכשיו מוציאה את מעבדי ה K שלה, לפי מה שהבנתי המכפלה תהיה הרבה יותר גדולה מSB,

עד אז יהיה אפשר רק לנחש.

פורסם

מה הקשר למגבלת המכפלה? מדובר פה במעבדים שבבסיסם הם אוברקלוקרים ממש לא משהו. גם אם תתן להם מכפלה X600. מכפלה זה לא אוברקלוק על חשבון הבית

פורסם

אני חושב שלא "פייר" שאתה מספיד לפני שהגיעו תוצאות ראשוניות אני חושב שאתה אומר את זה בלי בסיס,

אני אישית ממש מתלהב ומחכה לראות לאיזה רמה יהיה אפשר להגיע איתם.

אתה מזלזל בחברה ששברה שיא גינס בהמהרה עד שיעקפו אותה מבחינתי למעבדי AMD יש פוטנציאל ענק.

פורסם

מה בלי בסיס? יש לך היום את המעבדים, שפוט בעצמך. זה שאין K זה לא אומר שאי אפשר להמהיר.

המשפט האחרון שלך מטופש ברמה שאצטרך להמתין עד שתבוא תגובה בת'רד עם מילה מתאימה. ולמה אתה שואל? מעבדי ה-Phenom II מובילים בכמות נכבדת על מעבדי הSB בשיאי OC עולמיים אבל סתכל על השימוש בגבול המשתמש הבייתי בין השניים. 2500K לא יוכל לעבור 6K כמעת בשום אמצעי שלא תנסה, זאת לעומת שימוש באמצעי קירור קונבנציונאליים שמאפשרים להגיע ממש לא רחוק משם ביחס לתדר הבסיס

פורסם

חוץ מזה, מה זה משנה כמה מהר הוא רץ (MHZ)?

אנחנו כבר יודעים שה-FX המהיר ביותר יהיה זול מה-2600K. אם הוא יתן ביצועים עדיפים עליו, מבחינתי שירוץ ב-20MHZ, הוא עדין ניצח בקרב. לא שאני אומר שזה יקרה, אבל אתם מייחסים הרבה יותר מידי חשיבות לנתון שבפני עצמו לא אומר כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים