עבור לתוכן

FIFA 12 - דיון מקדים.

Featured Replies

פורסם

קשה לי להאמין שזה רק המחשב שלי אבל הדמו של FIFA 12 רץ בצורה מחורבנת ובלתי ניתן לשחק בו, גם אם אני מוריד את הרזולוציה ל-720P ושם את כל ההגדרות על המינימום. הדמו של PES 2012, לעומת זאת, רץ בצורה חלקה ב-1080P עם הגדרות גרפיות בינוניות. אמנם המחשב שלי נרכש לפני כמה שנים (Athlon X2 5600+, Radeon 4830, Windows 7 ו-4 ג'יגה זכרון פנימי) אך ההבדלים בין המשחקים הם עצומים מבחינת היכולת להתמודד עם מחשבים שהם בגבול של הדרישות הבסיסיות.

• תגובות 44
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כנראה עניין של מעבד, אצלי שהמעבד על 3.6 המשחק על 100 יציב ב 1680*1050.

פורסם

גם שנה שעברה וגם השנה העדפתי לשחק בפרו משתי סיבות.

אחת,הגודל של השער והעצירות של השוערת לעומת הבעיטות שאתה נותן ממש אבל ממש לא ריאלי.אתה יכול לתת טיל לפינה והשוער יתן צעד תימני הצידה ופשוט יקח תכדור כאילו זה שער קט רגל בריו דה ז'נרו.

שתיים והכי גרוע..כל שחקן שם משחק כשחקן רגיל.ז"א חוץ מהבדלים במהירות (שגם הם לא גדולים) מסי ניכן באותה טכניקה כמו של סבא שלי.אין לכל שחקן את הייחודיות שלו,משהו שמאוד מורגש בפרו.בפרו לכל שחקן יש הבדלים במהירות,בפיזיות,בטכניקה,בבעיטה לשער במהירות הפסים ובדיוק שלהם וכו'...משהו שמאוד לא מודגש בפיפא.איך זה שצ'אבי מוסר כדורים באותה מהירות כמו פויול?זה פשוט מוריד מאוד מהחוויה של המשחק.

המשחק השתפר מאוד בגראפיקה השנה וגם במנוע הפיזי...אבל עדיין משגעים אותי מאוד 2 הדגשים שרשמתי.חבל.

פורסם

לא מבין את הנקודה הראשונה, אם תבעט חזק לפינה זה כנראה ייכנס, הקושי של ההבקעה בשני המשחקים פחות או יותר זהה.

הנקודה השנייה מפריעה גם לי, במיוחד בקטע של המסירות, כולם מוסים בינוניים, שחקנים עם יכולת מסירה מיוחדת לא באים לידי ביטוי, למשל XAVI לא מיוחד בזה שהוא יכול לשלוח ולשבור קווי הגנה כי תכלס כמעט כל שחקן יכול לעשות את זה.

לגבי הטכניקה אתה פשוט טועה, יש 5 רמות של תרגילים ורק בודדים יכולים לעשות את התרגילים המורכבים ביותר.

ד"א, מה אתם אומרים שנתנו למסי 4 כוכבים ולעומת זאת זלאטן קיבל 5 ?

פורסם

כי מסי לא עושה תרגילים אם לא שמת לב לפחות לא בתדירות של זלאטאן או רונאלדיניו בתקופות היפות.

מסי שובר שמאלה וימינה במהירות מטורפת וזה יותר יעיל מלעשות תרגילים.

פורסם

לגבי הנקודה הראשונה,אני מתכוון בעיקרון שאני מרגיש שהשער פשוט קטן מדי והשוער משתלט על כולו בקלות יתר.בצורה מוזרה כזאת...

ולגבי הנקודה השניה,שמע זה פשוט מחזיר אותך לימי FIFA 99...

11 שחקנים שרצים אחרי כדור שלכל אחד מהם יש את היכולת לבצע בדיוק את אותן פעולות בלי שום שוני מהאחרים.מה זה שווה?

ואני שמח שאני לא היחיד שמרגיש ככה...כן הקטע עם המסירות פשוט מורגש בצורה נוראית

פורסם

כן אבל אני דיברתי רק על מסירות, והאמת שזה נסבל, זה לא מפריע לשטף של המשחק ואם לא הייתי בוחן אותו לעומק לא הייתי שם לב בכלל.

בטכניקה יש הבדל ענק משחקן לשחקן, רוב השחקנים פשוט לא יכולים לבצע דברים מסויימים ששחקנים אחרים כן יכולים, כמו למשל הFAKE REBONA שזה ממש יעיל במהלך משחק.

כי מסי לא עושה תרגילים אם לא שמת לב לפחות לא בתדירות של זלאטאן או רונאלדיניו בתקופות היפות.

מסי שובר שמאלה וימינה במהירות מטורפת וזה יותר יעיל מלעשות תרגילים.

וואלה מסכים, סתם רציתי לעורר דיון.

פורסם

משחק מעולה. אני נהנה מכל שניה במשחק. הגראפיקה מעולה, המשחקיות מעולה ובאמת שהמשחק מדהים. שיפור עצום מ2011.

אגב למישהו יש מדריך לתרגילים?

יש הסבר איך לעשות תרגילים בתפריטים בדמו, לא זוכר איפה בדיוק אבל זה שם.

לדעתי המשחק מצויין (על ה-PC) רק שצריך להתרגל אליו, במיוחד לשינויים שעשו בהגנה.

אגב, למי שלא יודע, פיצ'ר חביב שהכניסו הוא שכשהכדור אצל היריב, ניתן ללחוץ על back (ב- Xbox pad) ולקבל שליטה מלאה על השוער, גם המצלמה משתנה בהנחה שמדובר במשחק לשחקן יחיד מול המחשב.

פורסם

מיותר ומשעמם, רוב הדברים שהוא מציין שם דיי ברורים או סתם טיפשיים.

פורסם

יש הסבר איך לעשות תרגילים בתפריטים בדמו, לא זוכר איפה בדיוק אבל זה שם.

לדעתי המשחק מצויין (על ה-PC) רק שצריך להתרגל אליו, במיוחד לשינויים שעשו בהגנה.

אגב, למי שלא יודע, פיצ'ר חביב שהכניסו הוא שכשהכדור אצל היריב, ניתן ללחוץ על back (ב- Xbox pad) ולקבל שליטה מלאה על השוער, גם המצלמה משתנה בהנחה שמדובר במשחק לשחקן יחיד מול המחשב.

לא מצאתי את ההסבר לתרגילים בתפריטים בדמו. אשמח אם תכתוב לי איפה בדיוק.

ולגבי הפיצ'ר שכתבת אם תוכל לכתוב איזה מקש עושה את זה במקלדת זה יהיה מעולה.

תודה.

פורסם

^^ לגבי התרגילים, כנס לתפריטים במהלך משחק (ורק במהלך משחק) ואז: SETTINGS -> BUTTON HELP -> SKILL MOVES

לגבי שליטה על השוער, במקלדת כברירת מחדל זה F1. זה עובד רק שהכדור אצל המחשב. אם אתה משחק מול חבר על אותו מחשב, תקבל שליטה על השוער אך המצלמה לא תשתנה.

פורסם

אכן שיפור... :kopfpatsch:

פורסם

שיפור אדיר, שרפתי כבר יותר מ10 שעות על הדמו ולא קרה לי פעם אחת דברים הזויים כאלה.

פורסם

לפי מה שהבנתי מפורום אחר, בעקבות הסרטונים ביוטיוב על הבאגים של הIMPACT ENGINE החדש בEA SPORTS החליטו להוריד אותו.

כלומר, במשחק המלא לא נראה באגים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים