פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים בס"דשלום רב אני צריך עזרה בבקשהאני מתלבט האם לקנות את הגוף קירור הזה CoolerMaster Hyper N520 - למעבד Core I 7 (LGA 1155או Scythe דגם Katana 3 SCKTN3000Iלמעבד CORE I7 LGA1155 !מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים !
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים פותח התרד קצת יותר פירוט יעזור לנו..אתה מחפש קירור כי ? מתכנן OC? מחפש שקט ?המערכת שלך מתחממת כרגע ?בגדול הKATANA 3 יותר משתלם..בעל ביצועים מעולים ושקט..
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר פותח התרד קצת יותר פירוט יעזור לנו..אתה מחפש קירור כי ? מתכנן OC? מחפש שקט ?המערכת שלך מתחממת כרגע ?בגדול הKATANA 3 יותר משתלם..בעל ביצועים מעולים ושקט..מתכנן OC , המערכת שלי מתחממת כרגע בדקתי זאת גם על ידי OC !וכמובן מחפש משהו שקט כמו שצריך גם CoolerMaster Hyper N520 שקט מאוד הבדל מחיר הוא 50 ש"ח !
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים בהפרש אתה יכול להוסיף ולרכוש את הMUGEN2 שטוב יותר משניהם גם בביצועים וגם ברמת הרעש..
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים מחבר בהפרש אתה יכול להוסיף ולרכוש את הMUGEN2 שטוב יותר משניהם גם בביצועים וגם ברמת הרעש..ידידי אתה טועה בדבריך נכנסתי לאתר היצרן של 2 הגופי קירור למעבדוהתוצאות הם כך ב MUGEN-2 Rev.B" 5Heat Pipes CPU Cooler - הרעש הוא ברמה [table] [tr][td]Noise Level 26.50 dBA ב Hyper N520 של Cooler Master ! שעלותו עוד 30 ש"ח רמת הרעש שלו היא פחות !19 dBAאז יש הבדל גדול מאוד לכן אני ארכוש בע"ה את Hyper N520[/td][td] [/td][/tr] [/table]
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים אלה נתוני יצרן שקריים. כל אחד מודד את הרעש איך שמתחשק לו. קולר מסטר ידועים בשיטות המוזרות שלהם למדוד רעש. מבחנים בפועל מראים שהמיוגן שקט יותר. בלי קשר לזה שהוא מקרר טוב יותר. יודע מה, בוא נעזור לך ככה, תביא תקציב, מקום שאתה מתכנן לקנות ממנו או אם זה לא משנה ואם יש לך לוח אם של אסרוק במקרה, כי הלוחות אם שלהם מתאימים גם לסוקט 775.
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים ^1+. אם אתה מתכוון לבחור גוף קירור על פי המפרט הטכני שבאתרי היצרנים אז אתה לא בכיוון הנכון לקניית גוף הקירור המתאים והמשתלם ביותר עבורך.חוץ מזה שגם אם נניח לרגע שהנתונים הללו נכונים, וגם בהסתייגות מכך שכל עניין הרעש הוא יותר סובייקטיבי מכל דבר אחר, אז 6 dBA בקירוב זה לא הבדל גדול מאוד, אז כך שקודם כל צריך להכניס הכל להקשר המתאים.ואני מסכים לגמרי עם כל ההמלצות שקיבלת עד כה.
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים יש לי מוגן 2 ואני בכלל לא שומע אותו.. אז לא יודע כמה יעזור לך משהו יותר חלש
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים פתוח התרד "ידידי" כמו שציינו כאן, כבר ראינו את האמת בכל הנוגע לרמות רעש וכו בהצהרות של יצרנים. בכל מקרה הN520 מגיע לרמת רעש של 49DBA קבוע. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2390&page=5 הMUGEN 2 זול יותר ושקט יותר ומציג ביצועים טובים...
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים הרעש תלוי במרחק שמודדים מהמאוורר ובמכשיר שמודדים איתואולי יצרן אחד מדד את הרעש מקילומטר והשני מסנטימטר? בשביל זה יש סיקורים באינטרנט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.