עבור לתוכן

ביצועים נמוכים של הכרטיס במשחקים

Featured Replies

פורסם

ילדון .. אתה חצי מהגיל שלי

לא אומר שאתה יכול להתנשא מעליי.

פורסם
  • מחבר

לא אומר שאתה יכול להתנשא מעליי.

כנ''ל אתה ..

תן פתרון כלשהו לבעיה הזאת , אני משתגע

פורסם

במקום "לצנזר את הצנזור" עם רווחים, לא עדיף להשתמש בשירות העלאת תמונות שלא מצונזר בפורום? זה גם יקל על חברי הפורום שמנסים לעזור..

בנוסף, במקום לקחת צילומסך של כל שולחן העבודה שלך, עדיף לקחת תמונה של התוכנה לבד (יש בGPU-Z כפתור קטן עם ציור של מצלמה. הוא לא רק לוקח צילום מסך של התוכנה אלא גם מאפשר לך להעלות את זה ונותן לך לינק).

פורסם
  • מחבר

במקום "לצנזר את הצנזור" עם רווחים, לא עדיף להשתמש בשירות העלאת תמונות שלא מצונזר בפורום? זה גם יקל על חברי הפורום שמנסים לעזור..

בנוסף, במקום לקחת צילומסך של כל שולחן העבודה שלך, עדיף לקחת תמונה של התוכנה לבד (יש בGPU-Z כפתור קטן עם ציור של מצלמה. הוא לא רק לוקח צילום מסך של התוכנה אלא גם מאפשר לך להעלות את זה ונותן לך לינק).

רק בשבילך נסיך :

46f.png

פורסם

קודם כל, מדובר בספק גרוע. המתחים שלו לא יציבים, בבדיקות שנעשו הספק נשרף כאשר אימצו אותו למקסימום שהוא אמור להיות מסוגל ובכלל, לא מומלץ.

מאחר וה-Q6600 צורך פי 2 חשמל מה-Q8300 הייתי מנסה על מחשב א' את הספק של מחשב ב' (באיזה ספק מדובר?)

פורסם
  • מחבר

קודם כל, מדובר בספק גרוע. המתחים שלו לא יציבים, בבדיקות שנעשו הספק נשרף כאשר אימצו אותו למקסימום שהוא אמור להיות מסוגל ובכלל, לא מומלץ.

מאחר וה-Q6600 צורך פי 2 חשמל מה-Q8300 הייתי מנסה על מחשב א' את הספק של מחשב ב' (באיזה ספק מדובר?)

במחשב השני ישנו כרטיס 9400GT ככה שהספק חלש ולא יתאים למחשב א' ..

אבל איך כשהעברתי את הכרטיס והספק למחשב השני , התוצאה ב 3DMARK06 קפצה ב 4 אלף ל12+ ?

פורסם

ראשית, המעבד חזק יותר. שנית, כמו שאמרתי, יתכן כי מדובר בספק. תנסה למצוא ספק אחר \ להחליף בין המעבדים (קצת מעצבן, אני יודע)

פורסם
  • מחבר

עכשיו להחליף בין המעבדים זה חתיכת סיפור , מה שגם נגמרה המשחה תרמית.

בנוגע לספק , אני עכשיו בקשר עם החנות שממנה קניתי את הספק בכדי להריץ בדיקות של המחשב במעבדה שלהם עם ספק אחר, ובמקרה שהבעיה באמת בספק , שחליפו לי בין הספק הזה לשני , מה שגם הם המליצו על הספק הזה ואמרו שהוא יתאים למערכת .

בכל מקרה , יש עוד דברים שאני יכול לעשות ע''מ לשלול בעיות תוכנה למינהן ?

בפורום אחר כמה אנשים היו סגורים על כך שהמעבד יוצר צוואר בקבוק , מה שלא נשמע לי הגיוני , מכיוון ששאלתי בפורום הזה לפני קניית הכרטיס ונאמר לי שהמערכת תחזיק מעולה ..

פורסם

עם כרטיס כמו 450 המעבד לא מהווה צוואר בקבוק. חוץ מזה שב-3DMARK ההשוואה היא בין מערכות מחשב דומות.

תחזור אלינו עם תשובות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עם כרטיס כמו 450 המעבד לא מהווה צוואר בקבוק. חוץ מזה שב-3DMARK ההשוואה היא בין מערכות מחשב דומות.

תחזור אלינו עם תשובות :xyxthumbs:

תודה רבה על העזרה !!

בתקווה שבשישי אוכל כבר לקפוץ לחנות עם המחשב ולסגור את הסיפור : )

פורסם

ה-Q6600 אפילו חזק מה-Q8300 למשחקים.

השאלה היא אם הוא רץ במהירות האמתיתית שלו. (2.4GHZ)

והחברה של הספק שלך ידועה בספקים המתפוצצים שלה :o

פורסם
  • מחבר

ה-Q6600 אפילו חזק מה-Q8300 למשחקים.

השאלה היא אם הוא רץ במהירות האמתיתית שלו. (2.4GHZ)

והחברה של הספק שלך ידועה בספקים המתפוצצים שלה :o

על פי התוכנות הוא רץ ב 2.4 .. ובנוגע לספק דיי הבנתי שנפלתי חזק חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים