פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים שלום לכולם קיבלתי היום רמקול USB חיברתי אותו ללפטופ הוא הוריד דריברים והתחיל לנגןהבעיה שלי איתו שהוא כרטיס קול נפרד והרמקולים הפנימיים של המחשב לא עובדים איתו במקבילבטוח שיש איזה דרך לחבר בניהם אך לא הצלחתי למצוא כלוםאשמח לעזרה על המחשב יש וינדוז ויסטהתודה
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר אני יכול לנסות להסביר, אבל לדעתי זה מיותר.פשוט שאלתי אם מישהו מכיר דרך לעשות את זהאני די בטוח שקיימת תוכנה כלשהי
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים תכנס להגדרות של הנגן ותבחר דרך איזה התקן יושמע הסאונד.או לחילופין דרך הגדרות ווינדוס אפשר להגדיר התקן ברירת מחדל.לא מבין מה הטעם להשמיע בוא זמנית דרך שני התקנים שונים.
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר לעבור בין התקנים זה ברור וקל אני לא מבין למה אתם מנסים לשכנע אותי לנגן רק עם התקן אחדאם אתם רוצים שאני יסביר אז ככה:האיכות של כל הרמקולים יחסית דומהלאחד יש יותר באס ולשני יש יותר צלילים גבוהיםאני רוצה להפעיל את כולם ביחד בכדי לקבל עוצמה יותר גבוהה והאיכות תישאר דומה בכל מקרהעכשיו, מישהו יודע איך לעשות את זה?
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים כן - לקנות רמקולים נורמליים.מה שאתה רוצה לא אפשרי. כל תוכנה יודעת להוציא אודיו להתקן קול אחד בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.