פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים ספק האינטרנט שלך מחזיק בDNS SERVERבתשלום אתה יכול לבקש ממנו לפרסםתכין את הארנק כי הדומיין חייב לעבור אליהם כדי שיפרסמוCOM עולה יותר מ CO.ILתשאל את הספק.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר ספק האינטרנט שלך מחזיק בDNS SERVERבתשלום אתה יכול לבקש ממנו לפרסםיש לך מושג לגבי העלות של שירות כזה?תכין את הארנק כי הדומיין חייב לעבור אליהם כדי שיפרסמוCOM עולה יותר מ CO.ILזה מוזר... ממה שראיתי, com אפשר להשיג ב-?7 דולר לשנה, ו-co.il בערך ב-?60 דולר.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים הסיפור מתחיל אחרי שאתה קונה את הדומיין , להעביר אותו לספק שלך כדי שיחזיק אותו בDNS שלהםהעלות של הדומיין לא כולל העברה לספק...יותר נכון ,הספק לא יסכים להחזיק אותו בחינםהדבר החכם ביותר לעשות לדעתי זה בלי כאב ראש מיותר, תבקש מהספק שהוא ירכוש עבורך את הדומיין וגם ינהל אותותוך 48 /72 שעות הוא יהיה מוכןתשאל את הספק אני לא זוכר את המחירים...
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים דומיין = כתובת, זה לא האחסון שלך, את הכתובת אתה מזמין מגופים מורשים שרשאים למכור כתובות. CO.IL ORG.IL NET.IL הם כתובות ישראליות והארגון היחיד שמורשה למכור אותן הוא איגוד האינטרנט הישראלי www.isoc.org.il, המחיר לכתובת ישראלית הוא 260ש"ח כולל מע"מ. דומיינים NET COM ORG TV CC US BIZ וכאלו ניתן לרכוש דרך www.godaddy.com, היא לא הגוף שאחראי על הדומיינים האלו אבל היא רשמית הדומיינים מספר אחת בעולם (מבחינת מספר הדומיינים שהיא מוכרת בשנה), המחירים שלהם נמוכים מאוד, הפאנל ניהול של הכתובת הוא הכי מתקדם בעולם (משהו מדהים), השירות שלהם פשוט פצצה! (אימייל תוך שעה עונים בלי בעיות), המחיר ל-.COM זה 7.95$ ול-NET ו-ORG המחיר הוא 8.95$. (קיימים גם CC ו-TV שהם יותר יקרים) אחסון זה כבר השרת שעליו מתאכסן האתר ואל ה-DNS שלו אתה צריך להפנות את הדומיין. נגיד אם הזמנת www.rangerman.co.il והחברת אחסון שלך היא xxx ושרתי ה-DNS של חברה XXX הם: ns1.xxx.net ns2.xxx.net אז אתה מפנה את הדומיין ל-DNS האלו. ואם אתה שואל איך בעצם אנשים מגיעים לכתובת הזאת וה-"אינטרנט" שלהם יודע להפנות אותם לשרת שבחרת לאחסן עליו את הדומיין אז זה פשוט, ספקיות האינטרנט מחוברות לרשת עולמית גדולה שאחראית על רישום הדומיינים והפרטים שלהם. ספקיות האינטרנט ברחבי העולם מתעדכנות ב-DNS של כל הדומיינים, נגיד עדכנתי את ה-DNS של הדומיין שלי www.xxx.co.il אז בזק בינלאומי ונטויז'ן וברק מתעדכנות מהשרתים של איגוד האינטרנט הישראל ב-DNS של הדומיין ושאני מקיש www.xxx.co.il אז בזק בינלאומי בעצם מנתבים אותי לשרת. מקווה שעזרתי, מתן.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר אחסון זה כבר השרת שעליו מתאכסן האתר ואל ה-DNS שלו אתה צריך להפנות את הדומיין.נגיד אם הזמנת www.rangerman.co.il והחברת אחסון שלך היא xxx ושרתי ה-DNS של חברה XXX הם:ns1.xxx.netns2.xxx.net אז אתה מפנה את הדומיין ל-DNS האלו.תודה על התגובה המפורטת. דבר אחד אני לא בטוח שהבנתי, רק לחברה המארחת יש גישה לרשומות ה-DNS האלה? אני לא יכול להגדיר את זה דרך החברה שדרכה אני קונה את הדומיין?godaddy.com מציעים Total DNS control בחינם. מה זה אומר, שאפשר להגדיר דרכם את רשומות ה-DNS לאתר שמאוחסן אצל מארח חיצוני?
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים את ה-DNS אתה מגדיר אצל הרשמית דומיין שלך במקרה הזה Godaddy ואז כל הספקיות אינטרנט בעולם מתעדכנות עם ה-DNS החדש.והחברת אחסון שאליה הפנת את הדומיין צריכה לפתוח לך חבילה עם הדומיין אחרת זה יפנה לשרת הראשי של אותה חברה וברוב המקרים זה עמוד הבית של החברה.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר והחברת אחסון שאליה הפנת את הדומיין צריכה לפתוח לך חבילה עם הדומיין אחרת זה יפנה לשרת הראשי של אותה חברה וברוב המקרים זה עמוד הבית של החברה. סליחה אם אני קצת קשה תפיסה... מה אם יש לי חשבון חינם אצל מארח שנותן לי כתובת בפורמט http://domain/~username?? אפשר להפנות את רשומות ה?DNS של הדומיין שלי לכתובת הזאת?
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים תוכל לפרט יותר מי החברה\אתר שנותן לך את החבילה חינם? אם נגיד זה Lycos (אחסון אתרים חינמי) אז לא.. (אלא אם כן אתה קונה חבילה בתשלום) אם זה חברת אחסון או שרת של איזה אתר שנותן לך חסות אז כן... בקיצור תן לי את הכתובת של אותה חברה.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר אני משווה כרגע כל מיני שירותים בחינם, אבל הנטיה שלי היא ללכת על השירות (בתשלום חד פעמי) הזה:arpa ($36 lifetime access)100mb home, 100mb web, 100mb mailone time $36 initiation feeall features of the 'users' accountvoting rights on system features and policiesprivate 'arpa' member servertelnet, ssh, ftp, ytalk, irc, snarfgcc, lisp, perl, python, ruby, et ceteraaccess to additional memberships below100 מגה עם תמיכה בסקריפטים מבוססי-שרת זה עסק לא רע בשביל $36 לכל החיים, לא? השאלה איך אני מפנה לשם הדומיין... אולי החבילה הבאה קשורה לזה:dns ($20 annually)direct access to your dns recordsserved across multiple networksדרך אגב, הפורמט שלהם הוא http://username.freeshell.org ולא כמו שכתבתי קודם.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים RangeMan בבקשה:Name Server:NS-B.FREESHELL.ORGName Server:NS-A.FREESHELL.ORGאם תקנה מ-Godaddy למשל אז בפאנל ניהול ב-DNS Control זה כך:Name server 1:Name server 2:אז ב-1 אתה רושםns-a.freeshell.orgוב-2 אתה רושם:ns-b.freeshell.orgאישית הייתי קונה אחסון מחברה בארץ יש ב-15ש"ח לחודש חבילות יותר טובות ממה שלקחת... אבל איך שאתה רוצה, בהצלחה.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר RangeMan בבקשה:שוב תודה על כל העזרה!אישית הייתי קונה אחסון מחברה בארץ יש ב-15ש"ח לחודש חבילות יותר טובות ממה שלקחת...הבעיה היא שאחרי עשרה חודשים העלות הגעתי לאותו מחיר ואני צריך להמשיך לשלם. ב-freeshell שילמתי $36 פעם אחת וסגרתי עניין.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אין לך חוזה עם FreeShell לכן הם יום אחד יכולים לפשוט רגל ואתה נשאר בלי אתר ובלי אחסון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.